Ideje za romantičan poklon za dečka za godišnjicu veze

Romantični pokloni za dečka za godinu dana veze

Činjenica je da su mnoge devojke u dilemi kada treba da izaberu poklon za dečka kada je u pitanju godišnjica emotivne veze.

Izbor mogućih poklona je zaista veliki pa je neophodno da dobro istražite šta je to što bi Vaš dečko voleo da dobije i šta mu je trenutno potrebno, jer sigurno želite da Vaš poklon ne završi u komodi i ne bude korišćen.

Poklon za godišnjicu veze je prvi veliki test o tome koliko zapravo dobro poznajete Vašeg emotivnog partnera. Godinu dana je prilično dovoljan vremenski period, i trebalo bi do sada da već znate šta je to što će se Vašem dečku dopasti.

poklon decku2

Kakav poklon bi bio idealan i nabolji za ovu priliku?

Nema univerzalnog pravila jer se, priznaćete svi momci razlikuju. Najlepši poklon biće onaj koji će pogoditi njegove želje, a neonaj najskuplji, nabavljen na brzinu. Ovo su samo neke ideje, ali zapamtite dobro bi bilo da budete originalni.

Vaš izbor treba da zavisi od godina vašeg deka i od toga čime se on bavi, ili je na primer još student. Ako je zaposlen, i ako je ljubitelj poslovnog imidža – verovatno će mu se dopasti nova zanimljiva kravata,novčanik, kožni elegantan rokovnik, luksuzni komplet penkala i pera za pisanje…

Garderoba – Kako odabrati poklon u vidu odeće?

Za poklon u vidu garderobe potrebno je da dobro pozanajete stil oblačenja vašeg partnera ali i njegove mere. Ako je godišnjica u zimskim danima, romantičan poklon biće ručno radjen šal, topao džemper, vunena kapa…

Pantalone i džins nisu dobar poklon, jer je teško utvrditi kako će to vašem dečku stajati, pa će morati da poklon menja, a vi to ne želite.

POKLON DECKU3

Kaiš je sasvim prigodan i jednostavan poklon i ovde Vam nisu potrebne neke posebne mere.Izaberite ga u skladu sa njegovim stilom oblačenja. Košulja možda i može da prodje, i jako je lep poklon, ali pazite na veličinu. Birajte prirodne materijale.

Ako je ova prilika tokom letnjeg perioda, a vi se možda spremate za prvo zajedničko letovanje, kupite dečku kupaći, peraja, naočare za ronjenje, peškir za plažu.

Za mladje i sportske tipove

U slučaju da je Vaš dečko sportski tip, možete mu nabaviti malo skuplji poklon u vidu dresa njegovog omiljenog fudbalskog tima ili nešto povoljniju varijantu – fudbalsku ili košarkašku loptu. Jeftinija varijanta je zastava sportskog tima, ili neki aksesoar sa motivima omiljenog tima.

Ako je Vaš dečko mladji ili još uvek studira, nabavite mu interesantan ranac, majicu sa otkačenim printom, ili mu jednostavno kao poklon priredite zabavu iznenadjenja.

Ako je ljubitelj tehnike, nabavite mu novi tablet, torbu za lap top, ili malo skromnije – masku za mobilni telefon.

Muškarci su samo veliki dečaci

Znajte da su svi muškarci u duši i dalje dečaci. Sigurno će se obradovati ako za godišnjicu dobiju još jednu igricu, ili maketu omiljenog tipa automobila .

Romantični pokloni se odnose na predmete koje će Vaš dečko držati u stanu ili sobi. Kupite mu komplet ramova za fotografije ili aktuelni digitalni ram za slike. Ako voli da vodi računa o enterijeru sobe, dobar poklon bi bila uramljena velika zidna fotografija sa motivima njegove omiljene destinacije.

Veliki meda kog će držati na krevetu takodje može da dodje u obzir, ali samo ako ste sigurni da takav poklon neće uzdrmati njegovu „mušku strogoću“. Stoni ili zidni sat je takodje lep poklon.

Kako napraviti kreativan poklon

Uvek Vam je na raspolaganju „uradi sam“ poklon. Ako ništa drugo, biće originalan i unikatan!

Ako znate da štrikate, ili ako možete da ubedite mamu ili baku da Vam pomognu, eto prilike da dobije ručno radjene rukavice ili šal!

Ako ste ljubitelj fotografija, napravite u foto radnji veliku fotografiju Vašeg zajedničkog omiljenog mesta i nabavite ram po meri .

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts