Idealan poklon za devojke za Dan zaljubljenih

ŠTA POKLONITI DEVOJCI?

Ako devojci ili ženi kupujete poklon, nikada ne možete da omašite. Izbor je jako veliki i raznovrstan, a ako ne želite da rizikujete, jednostavno izaberite neki od klasičnih poklona za devojke. Ipak, nemojte se prepustiti stereotipima, misleći da će se vaša devojka najviše obradovati skupom poklonu. Najlepše je da se poklon preda sa puno ljubavi, a ona koja vas voli neće mnogo pridavati značaj materijalnim stvarima, već će se obradovati malom znaku pažnje.Ipak, svaka žena se uvek obraduje kada je njen muškarac iznenadi sitnicom, a ukoliko želite da usrećite svoju damu za Dan zaljubljenih evo nekih predloga za dobar poklon.

CVEĆE I NAKIT KAO POKLON

Cveće je klasičan poklon, sa kojim nikada nećete omašiti. Kao što je univerzalni poklon za decu čokolada, koji obično kupujete kada idete u goste, tako je i za devojku ili suprugu univerzalni poklon cveće. Najbolje je da, ukoliko ste se odlučili za ovaj poklon odaberete jednu crvenu ružu ( zbog simbolike, naravno ) ili manji buket cveća. Neka, takođe zbog simbolike, na ruži ili buketu izdominira crvena boja, kada je reč o mašnama  i trakama koje služe kao ukras. Premda ukoliko vaša dama zaista voli neku određenu boju, tražite mašnu u njenoj omiljenoj boji. To će je dodatno oduševiti.

Cveće kao idealan poklon za dame
Cveće kao idealan poklon za dame

Sa nakitom takođe ne možete omašiti. Ipak ovo je skup poklon tako da je bolje da ga poklonite za rođendan ili neku drugu, važniju priliku. Dan zaljubljenih je za naše uslove praznik kada je bolje pokloniti neki manji i jeftiniji poklon.

Nakit je uvek dobar poklon za devojke
Nakit je uvek dobar poklon za devojke

SITNI POKLONI I MALI ZNACI PAŽNJE

Za Dan zaljubljenih, najlepše je pokloniti neki mali znak pažnje. To može biti elegantni provezak, plišana igračka, ram sa vašom uramljenom slikom, seksi donji veš, neki čokoladni slatkiš u obliku srca, ili bilo koji sitni predmet sa nekim romantičnim motivima.

S obzirom da svoju suprugu ili devojku najbolje poznaje njen muškarac, ispunite joj tog dana neku želju, koju inače niste u mogućnosti da ispoštujete ostalim danima. Provedite sa  njom ceo dan, spremite umesto nje ručak, odvedite je na neko mesto koje se njoj posebno dopada…. Ovakvi znaci pažnje ženama najviše znače.

Mali znaci pažnje - najbolji poklon za devojku
Mali znaci pažnje – najbolji poklon za devojku

KUĆNI LJUBIMAC

Ako vaša devojka posebno voli životinje, kućni ljubimac će je najviše oduševiti. Na primer štene ili mače sa porukom ,,Volim te „ okačenom oko vrata. Ukoliko nema mogućnosti da u stanu drži psa ili mačku onda nekog manjeg kućnog ljubimca poput papagaja ili hrčka.

Kućni ljubimac može biti poklon za voljenu osobu
Kućni ljubimac može biti poklon za voljenu osobu

PUTOVANJE KAO POKLON

Ukoliko ste široke ruke i želite da se opustite za Dan zaljubljenih, poklonite i devojci i sebi neki izlet ili praznično putovanje. Provedite dan u nekom velnes centru ili otputujte u drugi grad. Ako ste isplanirali odmor tokom Dana zaljubljenih, eto idealne prilike da odete na par dana u inostranstvo, u neku od okolnih zemalja: Mađarsku, Austriju, Italiju ili nešto slično.

Devojku ili ženu iznenadite romantičnim putovanjem za dvoje
Devojku ili ženu iznenadite romantičnim putovanjem za dvoje

ROMANTIČNA VEČERA

Izlazak u restoran na večeru je takođe neka vrsta poklona, pogotovo ako ne praktikujete ovakve izlaske tokom ostalih dana. Odaberite romantični restoran, sa tihom muzikom i prigušenim svetlima, naručite dobro vino i uživajte u sjajnoj klopi i razgovoru. Ovo je možda najbolji način da obradujete svoju damu ako ste nekoliko godina u braku i posvećeni ste deci. Izlazak u restoran je prilika da se malo osamite i posvetite jedno drugom.

Vašu damu iznenadite romantičnom večerom
Vašu damu iznenadite romantičnom večerom

Za ljubiteljke knjige, neka lepa literatura je sjajan poklon. Naravno uz jedan mali detalj, a to je posveta. Najbolje je da sami sastavite neki stih ili rečenicu, a ukoliko niste nadareni za pisanje, poslužite se nekim dobrim citatom ili ljubavnom pesmom.

Knjiga je sjajan poklon za one koji vole da čitaju
Knjiga je sjajan poklon za one koji vole da čitaju
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts