Kako se koriste steroidi

Većina ljudi, nedovoljno informisanih, smatra da se upotreba steroida može porediti sa uzimanjem na primer heroina, misleći da su na rom nivou opasni po život I zdravlje. Ovde je ipak najpotrebnije napraviti razliku izmedju koriscenja I preterivanja.

Ipak, tvrditi  da su steroidi dobri za zdravlje je malo previše.

Oprez

Ali to ipak ne znači da ne postoji način korišćenja steroida koji bi poboljšao vaš izgled, a bez neželjenih efekata. Naravno, svaki organizam je drugaciji. Posebno treba d budu oprezni ljudi koji imaju zdravstvenih problema zbog kojih ne bi nikako smeli da koriste steroide. Za većinu zdravih, osoba,postoji  zdrav I praktican pristup uzimanja steroida, tvrde u nekim teretanama.

Prva preporuka koja se može čuti od nekih trenera iz tertaana je da ciklusi uzimanja steroida  ne smeju biti duži od tri nedelje. Na ovaj način, dolazi se do relativno male mase, ali one koja će ostati jer će se telo lakše navići na postepeno dodavnje mišića.

Prednost kratkih ciklusa

Brojne su prednosti tako kratkog ciklusa. Neželjeni efekti od steroida javljaju se zbog predugog korišćenja.

Prednost  kratkih ciklusa je što se sledeći ciklus uzimanja steroida može početi ranije. Period odmora mora biti najmanje  4-6 nedelja. Tako možete praviti postepen napredak, sličan prirodnom treniranju, samo što će biti mnogo brži.

Mnogi ne preporučuju uzimanje Anadrola, jer  utiče na jetru, I dovodi do nepotrebnog zadržavanja vode u telu.

Kad je reč o steroidima  koji se ubrizgavaju,bitno je da znate daje  na primer preparat  Equipose životinjski steroid, I oni koji ga koriste mogu imati simptome slične gripu. Testosteroni  takodje nisu dobr izbor naročito za starije osobe, a pogotovo jer je efekat kratkotrajan.

Možda je ,ako već  želite da ih uzimate, jedini racionalan izbor steroida koji se ubrizgavaju Primobolan I Deca-Durabolin.

kako se koriste steroidi

Pazite na jetru

Oralni steroidi su inače opasniji po zdravlje. Imaju loš uticaj na jetru.  Tablete Primobolana su izuzetak, ali su efektivne  kod onih koji prvi put koriste steroide, ali se ženama ne preporučuju.

D-Bol je efektivan. Ako  doze nisu veće od 20mg dnevno, I tako je dobar izbor za kratke cikluse. Najbolji efekat daje kad se koristi u kombinaciji sa Primobolanom.

Muškarci stariji od 35 godina starosti bi trebalo da koriste Saw Palmetto, kako bi sprečili uvećanje prostate. Da biste svoju jetru u svakom slučaju zaštitili koristite sledeće:

Jedan limun isecite I stavite u mikser. Dodajte 4 kašike soka od cedjene narandže I kašiku maslinovog ulja.

Mešajte u mikseru nekoliko minuta I procedite.  Ov količina dovoljna vam je za jedan dan, tako što ćete po trećinu piti uz svaki obrok.

Ako ste se držali savetao unošenju zdrve hrane, uz treninge, povećaće vam se telesna I mišićna masa, koja će I ostati. Potrebna je strpljivost jer nema uspeha preko noći.

Prirodni način na prvom mestu

Ipak, osnovna preporuka je suzdržavanje od korišćenja steroida dok ne iskoristite sve prirodne metode. Takodje, osobe ispod 24 godine starosti ne bi trebalo da koriste steroide.

Na kraju, konsultujte obavezno stručnjake u koje imate poverenja, jer kad god je moguće, hemiju treba izbegavati. Neka vam lekar utvrdi I opšte zdravstveno stanje, kako biste znali šta vašem organizmu najviše odgovara.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts