Ideje za poklon za svadbu

Vama bliska osoba je odlučila da se zavetuje na večnu ljubav i vernost, i datum kada će izgovoriti sudbonosno „Da!“ se bliži. Vi želite da na proslavu donesete zaista poseban poklon, a još uvek nemate nikakvu ideju. Taj poklon bi, pre svega, trebalo da bude lep i nesvakidašnji, ali i da sadrži duboku posvetu. U ovom tekstu nudimo vam nekoliko predloga kako da odaberete poklon za svadbu i njime doprinesete lepoti ovog specifičnog slavlja!

Idealan poklon drugarici za svadbu

Najbolja ili jedna od najboljih prijateljica se udaje! Koliko euforije na jednom mestu! Da ne bude sve tako jednostavno, neodlučnost oko izbora idealnog svadbenog poklona svakako unosi i pomalo nervoze u celu priču. Kad god pogledate na kalendar, pomislite samo na jedno – Ja još uvek nisam odlučila! Posvetite određeno vreme sećajući se stvari, sitnica, svih osobenosti koje vaša prijateljica voli. Gotovo je sigurno da će se vrlo brzo roditi mnoštvo ideja. Ukoliko je vaša prijateljica strastveni ljubitelj prirode, možda bi idealan svadbeni poklon za nju i njenog supruga bio produženi vikend u planinskim predelima. Romantična drvena koliba, kamin i neodoljivo svež miris četinara iz okoline u potpunosti će opustiti mladence. Uživaće i zauvek se rado sećati vašeg svadbenog poklona!

romantičan poklon mladencima za svadbu

Novac kao poklon za svadbu

Ukoliko ste pozvani na svadbu kod kolegenice sa kojom od nedavno radite u firmi i silom prilika niste stigli bliže da je upoznate, idealan svadbeni poklon za nju i njenog supruga jeste koverta, odnosno novac u njoj. Ruku na srce, ne možete sa sigurnošću da tvrdite šta je to što bi joj se sigurno dopalo i nije preporučljivo da rizikujete. Na ovaj način, daćete joj odrešene ruke da vaš poklon upotrebi u najbolje moguće svrhe, po sopstvenoj odluci.

novac_kao_svadbeni_poklon

Savršen poklon za svadbu od kuma

Kada se u istoj rečenici nađu imenice „kum“ i „poklon“ stiže se do jasne asocijacije koja glasi – televizor! Ovoga puta, ipak, nećemo to preporučiti. Kum je taj koji zna gotovo svaku pojedinost iz života budućeg mladoženje i lako može da pogodi pravu stvar kupovinom svadbenog poklona! Prisetiti se o kakvoj su tačno garnituri govorili mladenci prošlog puta uz kafu, kakav su krevetac za bebu opisivali, koji aparat im u kuhinji nedostaje, i nije naročito zahtevan zadatak. Stoga, prst na čelo i problem je rešen!

Savršen poklon za svadbu od kuma

Pokloni za goste svadbe

Određeni postotak mladenaca daje značaj tome da se zvanicama pripremi po mali i skroman poklon. Taj poklon se obično može napraviti na vrlo jednostavan način, samo je potrebno da pustite malo mašti na volju. Znak pažnje se može napraviti tako što ćete nekoliko bombonica uviti u svetlucavi materijal i zavezati ga mašnicom. Ili, možete iskoristi modlu za kolače i napraviti specifične oblike od gipsa, koje ćete kasnije bojiti i ukrašavati. Mali kurs umetnosti će vas opustiti i bićete veoma zadovoljni što ste uspeli sami da napravite poklone za svoje goste.

pokloni_za_goste_svadbe

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts