Šta pokloniti drugarici za rođendan

Iako sa svojom najboljom drugaricom provodite gotovo svaki dan i smatrate da je veoma dobro poznajete, samim tim poznajete šta ona voli, šta joj se dopada, koje su joj omiljene boje, i tako dalje. Ipak, kada se približi njen rođendan, morate priznati da ideju za poklon ne dobijate tek tako. Glavobolje su gotovo neizbežne. Kada bi postojala mogućnost da se za veoma kratko vreme smisli dovoljno kreativan i lep poklon, vašim „slatkim mukama“ bi došao kraj. Ovoga puta nudimo vam nekoliko predloga za rođendanski poklon za vašu drugaricu.

Rođendanski poklon za najbolju drugaricu

Morate priznati da već duži vremenski period razmišljate o rođendanskom poklonu za svoju najbolju drugaricu i nikako ne možete da se dosetite šta je to čemu bi se ona istinski obradovala. Ukoliko je vaša drugarica zaljubljenik u umetnost, sa tom sferom nikako nećete pogrešiti. Pokušajte da na štandovima po tržnim centrima, po centru grada i drugo, pronađete predmete ukrašene dekupaž tehnikom. U današnje vreme kreativni ljudi zaista imaju mnogo divnih ideja koje na veoma uspešan način realizuju. Potražite, primera radi, četku za kosu oslikanu dekupažom. Ili, predlozi mogu biti i futrola za naočare ili lepa saksija. Sigurno će joj se dopasti!

poklon_za_drugaricu_1

Savršen poklon drugarici za osamnaesti rođendan

Svakoj osobi je važan datum kada će na velika vrata ući u svet odraslih, odnosno kada će napuniti 18. godina. Punoletstvo zaista otvara mnogobrojna nova vrata i red je da se takav događaj kvalitetno i proslavi. Za svaku proslavu potreban je i adekvatan poklon. Za 18. rođendan svoje drugarice možete napraviti „retrospektivu“ vašeg druženja. Pronađite neki odgovarajući album za fotografije i hronološki poređajte vaše zajedničke fotografije. Nakon svake fotografije možete da ubacite kartončić u boji sa nekim afirmativnim citatom, ili možete iste i sami smišljati, zašto da ne. Sumiranje vašeg drugarstva i osećaj da ste uz nju već duži vremenski period, sigurno će izmamiti i koju suzu radosnicu na njen veliki dan.
poklon_za_drugaricu_2

Idealan poklon za vašu najbolju drugaricu

Pakovanje kofera! Sa prethodno napisane dve reči verujem da su u vašoj glavi već zamišljeni beskrajno dugi telefonski razgovori i pitanja: „Šta ćeš ti nositi od garderobe?“, „Da li da nosim onu crnu haljinu?“, kao i euforija, slike raznolikih pejsaža, malo odmora, malo provoda i još svašta po nešto. Verujete da bi i vaša najbolja drugarica slično reagovala? Šta mislite o ideji da joj za rođendanski poklon poklonite produženi vikend u obližnjem vikend-naselju ili susednom gradu? Dobra ideja! Tog vikenda biste imale vremena da pričate do dugo u noć i sećate se detalja sa rođendanske proslave vaše drugarice, da se opustite i odmorite, ali i uživate u zajedničkom društvu. Prištedite novac na vreme i pravac na autoput!

poklon_za_drugaricu_3

Kreativan rođendanski poklon za vašu drugaricu

Kroz godine i godine druženja sa svojom drugaricom, bili ste najbliži svedoci mnoštva lepih, ali i onih manje lepih, stvari koje su se dešavale vašoj drugarici. Ipak, vi ne možete da odlučite koje su njoj od svih dosadašnjih najlepše i najdragocenije uspomene. Ali, možete da doprinesete tome da ona na jednom mestu ima sačuvane sve lepe sitnice iz prošlosti. Kao rođendanski poklon, kupite ili napravite svojoj drugarici jednu škrinju za uspomene. Sigurno je da će se obradovati i napraviti svoju kolekciju dragocenih stvari.

poklon_za_drugaricu_4

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts