Najbolje muške tetovaže na rukama

Potpuno je van sumnje da je zglob na ruci jedno od najpopularnijih mesta na ljudskom telu za tetoviranje. Osim toga, za momke sa snažnijom gradjom, popularni su mišići na rukama, a atraktivni za sitne tetovaže us  čak I prsti.

Međutim, za biranje adekvatne muške tetovaže, bilo bi dobro da se, pre nego što odlučite koji ćete motiv izabrati da krasi vaše ruke, upoznate  sa nekim bitnim činjenicama.

Tetovaža na ručnom zglobu kao svojevrsna poruka

Najpre, tetovaža na ručnom zglobu šalje izvesnu poruku i govori mnogo o vašoj ličnosti. U odnosu na druge delove tela koje možemo i sakriti manje više uspešno, zglob na ruci je, iako se naravno može pokriti, ipak jedan od najistaknutijih delova tela.

Preispitajte se zbog toga temeljno da li će tetovaža baš na  tom posebnom mestu na bilo kakav način način uticati na vaše dnevne poslovne obaveze, i da li će sa godinama obavezno uticati na vaš izbor nakita, i satova ako ih nosite.

tetovaze na rukama

Koliko boli tetovaža na rukama?

Kada je reč o jačini  bola prilikom tetoviranja kože na ruci, znajte da što je mesto tetovaže bliže kosti, bol koju ćete osećati – će biti veća i jača. Tako da su mesta na ruci svakako bolja od na primer tetoviranja na rebrima, stopalima, prevojima kuka…

Stepen bola zavisi i od tolerancije na bol svakog pojedinca što je vrlo individualna stvar.

Ljudi koji stavljaju tetovažu na ruci prvi put u životu, uglavnom kažu da je bolelo manje nego što su očekivali. Porede je sa jačim grebanjem kože.

Kada prodje  prvih deset minuta od početka tetoviranja, koža počne da trne I bol se postepeno smanjuje. Tek posle dva časa od početka tetoviranja , kod nešto većih tetovaža, bol se opet vraća.

Najmanje boli tetoviranje bicepsa, gornjeg dela ruke i podlaktice .

Zatim slede šake i naravno prsti.

Zato pre odlaskana tetoviranje, naročito ako Vam je prvi put, da biste imali manje problema sa bolom, obavezno jedite , popijte dosta tečnosti,  ponesite čokoladicu i flašicu vode ili soka.

Prijaće i ako ste se dobro naspavali noć pre termina za tetoviranje.

Obavezno proverite sa vašim doktorom, da li neki od lekova koje uzimate, mogu eventualno kožu učiniti osetljivijom.

Posle tetoviranja

Kada se tetoviranje konačno završi, morate posebno obratiti pažnju nataj deo kože jer će neko vreme biti psetljivija na spoljne uticaje, prašinu, sunce, istezanje kože…

Tetovažu na ruci morate doživeti kao deo svoje ličnosti i onoga što imate nameru da poručite. Zato ne štedite vreme, već se detaljno pozabavite svim aspektima tetoviranja, od motiva, preko veličine tetovaže pa do boja…

Slova, reči, tribali, različiti motivi…

Tetovaže na rukama su zahvalne jer je površina kože relativno ravnomerna za rad.Motivi su samo stvar vašeg izbora: Slova, tekstovi, tribali, motivi iz prirode,simboli… Medjutim I na ruci postoje komplikovanija mesta poput pregiba prstiju, dlanovi ili laktovi.

U svakom slučaju, odaberite tatu umetnika po preporuci i u koga imate poverenje, I za koga ćete znati da će Vam svojim savetima pomoći I po pitanju izbora motiva za tetovažu i po tome što će Vas učiniti opuštenim pri samom činu tetoviranja.

Pogledajte naše interesantne predloge muških tetovaža na rukama:

 

muske-tetovaze-ruke-slova

muske-tetovaze-ruke

muske tetovaze za ruku

muske-tetovaze-ruke2

muske-tetovaze-ruke3

muske-tetovaze-ruke4

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts