Muškarac devica – vredan, nežan i pouzdan!

Muškarac devica – karakter i osobine

Muškarac devica je neko ko je pouzdan i stabilan. Za početak da pomeneno da će ovaj muškarac dati sve od sebe da njegovoj porodici ništa ne fali, bar ne finansijski i materijalno. Naravno da bi se obezbedila materijalna sigurnost, potrebno je zaraditi novac, što muškarcu devici, takođe nije problem.
Planeta vladalac ovog horoskopskog znaka je Merkur, što znači da su muškarci device, između ostalog i inteligentni. Mladoliki su i skoro ceo život zadržavaju dete u sebi.

Što se tiče mana kod muškarca device, sklonost ka perfekcionizmu jeste ono što smeta ljudima u njegovoj okolini. Jesu pedantni, ali nekad i do granice preterivanja. Ova osobina ih navodi i da često kod drugih ljudi, pogotovo kod svojih žena traže mane, a nisu u mogućnosti da sagledaju svoje. Retko kad i priznaju da su pogrešili, a još ređe se menjaju. Hladnokrvnost je još jedna njihova osobina, ali i realnost, praktičnost, kreativnost…

Što se tiče zdravlja, muškarci device usled nervoze i napete svakodnevnice mogu oboleti od srca, a česti su problemi sa želudcem i pritiskom. Ni metabolizam mu nije baš na zavidnom nivou.

Muškarac devica - karakteristike i osobine. Kakvog je karaktera muška devica?
Muškarac devica – karakteristike i osobine. Kakvog je karaktera muška devica?

Muškarac devica u poslu

Baš kao što je pouzdan muž, muškarac devica je korektan i vredan radnik. Posao završava korektno i precizno, ali nije neko ko je nametljiv u kolektivu.
Zbog toga on obično ostaje u senci svojih kolega koji su glasniji i nametljiviji, ali često i mnogo manje vredni od njega. Dakle skromnost je nešto što sprečava muškarca devicu da napreduje na poslu, a inače sa svojim mogućnostima bi mogao da ima odličnu karijeru i da napreduje veoma brzo.

Ipak ovi muškarci su veoma vredni, što se iz pomenutog da videti, tako da sav zarađen novac koristi kako bi porodici obezbedio ugodan život.

S obzirom da pazi na detalje i ništa mu ne promiče, muškarcu devici odgovaraju poslovi koje drugi uglavnom smatraju dosadnim. Vole matematiku, a odgovara im i da se bave analitikom, ekonomijom, da budu asistenti, administratori … S obzirom da su kreativni, snalaze su i u svim vidovima umetnosti.

Najbolje bi bilo kada bi imali vlastitu kancelariju ili da njihovo radno mesto bude prostorija gde će biti sami i bez ostalih kolega, jer vole mir i tišinu dok rade. Imaju i izražen osećaj za detalje, stalno traže mane, pa mogu biti i dobri kritičari. Ako se muškarcu devici nešto dopadne, to znači da je to nešto savršeno i zaista dobro.

Posao je za njih najbolji način da izleče tugu i stres.

Kakvi poslovi odgovaraju muškarcima rođenim u znaku device?
Kakvi poslovi odgovaraju muškarcima rođenim u znaku device?

Ljubavni profil muškarca device. Kakav je kad se zaljubi, kakav je u seksu i ljubavi, kakve su mu emocije….?

Kako osvaja – Muškarac devica je nežne prirode, pa je takav i prema ženama. Kod njega će vas ova osobina najviše privući. On je veliki kavaljer, pa nije isključeno ni da će vas na prvim sastancima obradovati cvećem. Ako se zagledao u vas, znači da ste zaista posebni, jer on traži savršenu ženu. Ta nezgodna potreba da traži idealnu suprugu čini da muškarci device često ulaze u brak nešto kasnije. Poželjno je da se njegova draga bavi sličnim poslovima kao i on, jer će tada veza biti mnogo kvalitetnija. Inače jako je oprezan kada bira partnerku. Ako se zagledate u muškarca devicu, slobodno mu prvi priđite, jer je mala verovatnoća da će on prvi prići vama.

Muškarac devica u vezi i braku – Ovo je muškarac koji se ne libi da radi kućne poslove. Vredan je i više nego raspoložen da pomogne svojo supruzi, nema stav da samo žene treba da rade kućne poslove. Međutim, kao suprug ima i svoju lošu stranu. Iako će vas obasipati pažnjom u početku, dešava se i da vremenom to prestane da radi. Čak i postaje veoma kritičan, pogotovo prema svojoj ženi.

Uprkos teškom karakteru, ne očekujte od njega da će postati manijak, niti će se kad usuditi da podigne ruku na vas. Još jedan nedostatak, kada je veza sa devicom u pitanju, jeste to što se možete osetiti zapostavljenom, pošto on ponekad ispred voljene žene stavlja bliske ljude koji su duže u njegovom životu. Od supruge ili devojke, takođe traži da bude ozbiljna i pedantna. Ono što je dobro kada ste sa njim u braku jeste što će se potruditi da njegovoj porodici ništa ne nedostaje, što je pouzdan i kao muž i kao otac.

Kakav je muškarac devica kao muž i otac?
Kakav je muškarac devica kao muž i otac?

Da li je ljubomoran – Da, muškarci device su veoma ljubomorni, ali ne prave ljubomorne scene, niti probleme na javnom mestu, ako vam se neko udvara. Ne vole ni kada je partnerka ljubomorna na njih.

Muškarac devica u krevetu – Za početak da naglasimo da muškarac devica voli dodire po stomaku, pogotovo u donjem delu stomaka, ispod pupka. Iako za njega neki tvrde da je znak koji nije naročito vešt u seksu, znajte da on često i opovrgne ovu teoriju i da se itekako predaje ljubavnim igrama, samo ako je zaključio da su vaše emocije prema njemu iskrene. Vodite računa i da lepo mirišete, jer je miris ono što muške device uzbuđuje. Sa njim možete i pričati o seksu i odatu mu svoje fantazije. Ako ste raspoloženi da mu priredite jedan striptiz, samo ćete začiniti igru u krevetu, jer devica i to voli.

Kakav je muškarac devica u seksu?
Kakav je muškarac devica u seksu?

Kako ga osvojiti i zadržati. Kakve žene voli muškarac devica – Ako ste patetični i skloni čestim izlivima emocija i suza, ne očekujte da ćete ga zadržati, jer muškarac devica mrzi ovakve stvari. On voli kada su devojke skromnog i prirodnog izgleda, tako da se neće mnogo zagledati u devojke sa tonom šminke, koje su non stop sređene kao za izlazak. Odgovaraju mu mirne i povučene žene.

Da li je sklon prevari – Muškarci device su definitivno grupa koja nije sklona prevari. Ako se to desi, znači da je našao nekog drugog jer u braku nije zadovoljan, i da je svoju suprugu otpisao. Onda će sigurno doći do razvoda. Ako želite stabilnu vezu i neko ko vas neće prošetati samo za jedno veče, potražite muškarca devicu.

Najbolja kombinacija kada je mušrarac devica u pitanju, je sa ženama u znaku bika, jarca, ali i sa damama koje su u istom znaku, tj u znaku device. Mogu im prijati i ribe koje su takođe mirne, ali i blizanci u nekim slučajevima, ako su astrološki aspekti povoljni.

Sa kojim znakovima se najbolje slaže muškarac devica?
Sa kojim znakovima se najbolje slaže muškarac devica?

Poznati muškarci rođeni u znaku device

Glumac Adam Sendler je rođen u znaku device, ali i njegove kolege Čarli Šin, Kolin Firt, Nikola Kojo, Mekoli Kalkin, Sergej Trifunović. Tu su još i Endi Rodik, Dejvid Koperfild, Nikola Grbić, Beri Vajt, Mark Antoni, Dejan Savićević, Paulo Koljeo…

Čarli Šin je devica u horoskopu
Čarli Šin je devica u horoskopu

Kako je nastao horoskopski znak devica?

Znak device u nekim mitovima predstavlja boginju Demetru, koja je rešila da ostane čedna, a bog Zevs ju je uzdigao u sazvežđe device u znak zahvalnost za pomoć u borbi protiv titana.

Znak device zapravo predstavlja starogrčku boginju Demetru.
Znak device zapravo predstavlja starogrčku boginju Demetru.
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts