Žena lav u horoskopu – karakteristike

Žena lav – karakter i osobine

Žena lav nema problema sa nedostatkom pažnje. Gde god da se pojavi, svi pogledi su uprti u nju, ona je uvek zvezda večeri, neko ko je jednostavno omiljen u društvu. Pažnja je nešto što joj jako prija, tako da se žene lavice veoma dobro snađu kada se nađu ,,pod reflektorima“. Ne podnosi kad je van nekih dešavanja, i za nju je ta pažnja koju dobija od drugih, duševna hrana.

One su elegantne, rođene da budu dame, imaju svoj stav, pomalo su nadmene. Svojom energijom ona pomera planine.

Lavice su veoma jake kao ličnosti. U stanju su da se izbore sa svim životnim nedaćama. Iako vam nekad izgledaju krho i nezaštićeno, znajte da se u njima krije veliki borac, i da ih nije uopšte lako slomiti. Ipak to ne znači da su ratoborne ili nešto slično, prema voljenim osobama su veoma brižne, emotivne i zaštitnički nastrojene. Od nje ćete dobiti ogomnu ljubav.

Žena lav, karakter i osobine
Žena lav, karakter i osobine

Uživaju u luksuznim stvarima i poklonima, ali nisu gramzive ili pohlepne. Ako ih je život nagradio bogatstvom, znaće da uživaju u tome, a ne da se bahate ili troše novac na gluposti. Inače lavice imaju veoma prefinjen ukus.

Žena lav, kao što smo već rekli, voli da bude u centru pažnje a nedostatak joj je to što se nekad previše brine šta drugi misle o njoj. Lavici je ta slika kojom se pretstavlja u javnosti veoma bitna i mnogo vodi računa o tome. Bitno joj je da uvek bude doterana i da je drugi ljudi hvale.

Što se tiče stila i oblačenja, žena lav je uvek elegantna, sređena, našminkana. Obožava kvalitetnu i firmiranu garderobu, tako da će više voleti da ima malo firmiranih i kvalitetnih stvari, nego pun ormar jeftinih komada odeće. Poput lavlje grive, njihova kosa je jaka, zdrava i bujna. Vole riđu i plavu boju kose.

Mane žene lavice su to što se nekad može ponašati kao snob ili će biti nadmena. Ponekad je želja za pažnjom tolika, da će početi da drami bez razloga, samo da bi svi gledali u nju.

Žene lavice rođene su periodu od 23. jula do 22. avgusta.

Kakva je žena lav u horoskopu?
Kakva je žena lav u horoskopu?

Posao i karijera

Postoji zaista širok sprektar zanimanja kojima se može baviti žena lav. Nju prvenstveno krasi stil i elegancija, pa lavice mogu biti izvrsni modni kreatori. Vole i muziku, tako da one nalaze posao i u muzičkoj industriji kao kompozitorke, pevačice, ali i igračice. Kad tome pridodamo njihovu sposobnost da se lako snađu pod reflektorima, dobijamo poznatu ličnost sa mnogo obožavatelja. Da, lavice su i dobre glumice. Ma jednostavno rečeno one su stvorene za šou biznis.

Zahvaljujući smislu za estetiku, žena lav se snalazi i u mnogim vidovima umetnosti, pa takođe mogu biti i dobre arhitekte, vajarke, slikarke…

Žena lav lako postaje poznata ličnost koju svi obožavaju!
Žena lav lako postaje poznata ličnost koju svi obožavaju!

Biznis je takođe nešto što im dobro ide od ruke, pa lavici nije problem ni da započne sopstveni posao. Pogotovo jer je sposobna da ostvari puno poznanstava i novih prijatelja.

Ako se udaju za bogatog muškarca, neće ih preterano interesovati karijera, ni biznis. Mogu samo imati neki hobi ili se baviti umetnošću. Radiće nešto opušteno bez finansijskog interesa, ali popularnost im je, naravno, bitna.

Žena lav kao majka

Ova žena stiže sve: da bude brižna majka, da napreduje u poslu, da se posveti mužu, pa i da ima svoj društveni život.

Kao neko ko može da pruži puno ljubavi, žena lav je veoma brižna majka, ali ne neko ko će razmaziti decu. Od malena njeni najmiliji moraće da se pokore određenim pravilima koje ona nameće.

Njena deca su uvek čista i pedantna. Moraju biti pristojna, vaspitana i dobri đaci, kako majci ne bi kvarili idealnu sliku u javnosti.

Žena lav obično uspeva da vaspita svoju decu da budu najbolja, tako da su njeni mališani obično za primer.

Kakva je žena lav kao majka?
Kakva je žena lav kao majka?

Ljubavni profil ( kakva je u ljubavi, u krevetu, najbolje kombinacije…)

Zavođenje – Kada žena lav zavodi, ne treba joj mnogo truda. Ona u sebi ima sve ono što je potrebno da bi se osvojio muškarac. Umiljavaće vam se poput prave mačke, njen šarm će vas osvojiti, i za čas posla primetićete kako ste joj pali pod noge. Prosto, nemoguće joj je odoleti. Ako ste vi poželeli da osvojite njeno srce, znajte da lavici treba prvenstveno pravi muškarac, neko jak i stabilan. Slabići tu ne dolaze u obzir. Pošto su lavice jake i energične, njih će osvojiti neko ko je u stanju da ih ukroti. Tako da ženu lava ne može osvojiti bilo ko. Dok je zavodite, delite joj komplimente, jer ona voli da joj se dive.

Žena lav će vas lako osvojiti.
Žena lav će vas lako osvojiti.

Kakva je u vezi – Lavica je jedna od onih žena koje sebe daju u potpunosti u vezi, a znaju dobro kako treba zadržati muškarca. Za svog čoveka skaču i u vatru i u vodu, ali potrebno je da osete da ćete vi uraditi za njih istu stvar. Dakle koliko dobije, toliko će i dati. Kao i većina žena, ni lavica neće ostati imuna na male znakove pažnje i sitne poklone, tako da je ovo jedan od načina da usrećite vašu ženu lava. Kako su u pitanju žene veoma lepog izgleda i zavodljive harizme, žena lav nije za ljubomornog muškarca. Naviknite se da joj se muškarci udvaraju i flertuju sa njom, jer iako ona ne prihvati flert, to ne znači da se nekom neće dopasti.

Ostaće vam verna sve dok joj pružate potrebnu pažnju i ljubav. Ako primeti da je njen muškarac zapostavlja, pronaćiće drugog, a verujte njoj nije problem da lako nađe novu ljubav. Takođe imajte na umu da se ona teško menja, pa i zbog voljenog muškarca. Imajte na umu da ste vi zaista posebni, ako vam je neka žena lav poklonila srce. Ona nije za muškarca koji ne voli da žena bude popularnija i uspešnija od njega. Ona je za drugačiji tip muškarca, onog koji će se ovakvom ženom ponositi i koji će joj se otvoreno diviti.

Naviknite se na to de će vašu ženu lava želeti mnogi muškarci.
Naviknite se na to de će vašu ženu lava želeti mnogi muškarci.

Žena lav u krevetu – Kao vatreni znak, lavici je seks veoma bitan i potreban joj je neko ko će zadovoljiti njene apetite. Ume dobro da se ljubi, a posebno je uzbuđuju poljupci u leđa. Voli senzualne stvari, na primer da priredi neki striptiz svom muškarcu. Divite se njenom seksi donjem vešu. Imajte na umu da je ona neumorna i da joj mesto i poza nisu previše bitni, dok ona uživa. I sama lavica ume da zadovolji svakog muškarca. Tako da ne morate da joj pričate šta volite u krevetu, ona će sama shvatiti vremenom i pružiti vam vrhunsko zadovoljstvo.

Žena lav je prava vatra u krevetu
Žena lav je prava vatra u krevetu

Što se tiče slaganja, žena lav najbolje kombinacije ostvaruje sa vazdušnim znakovima ( vodolija, vaga, blizanci), ali tu su i lavovi, ovnovi, strelci…

Poznate žene lavovi

Dženifer Lopez je lavica, ali i atletičarka Olivera Jeftić, Helen Miren, Sandra Bulok, Kejt Bekinsejl, autorka romana ,,Hari Poter“ Džoana Rouling, glumica i voditeljka Sofija Rajović, odbojkašica Maja Ognjenović, Melani Grifit, njene koleginice Džilijen Anderson i Odri Tatu, Tatjana Jelača, turska glumica Mirjem Uzerli koja nam je poznata po ulozi Hurem iz serije ,,Sulejman Veličanstveni“, Gorica Popović, Hali Beri, Madona, Jelena Karleuša, Demi Lovato, itd.

Istorija pamti mnoge lavice od kojih su najpopularnije: Mata Hari, Vitni Hjuston, Koko Šanel …

Kako je nastao horoskopski znak lav

Lav kao horoskopski znak vodi nas u jednu od priča o čuvenom starogrčkom junaku Herakleu. Naime, Herakle je golim rukama ubio nemejskog lava koji je terorisao lokalno stanovnoštvo, pošto mu je koža bila toliko jaka da strele nisu mogle da je probiju.
Potom ga je odrao, uzeo kožu i iskoristio u nekim drugim podvizima, a sam nemejski lav je uzdignut u sazvežđe.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts