Grubin obuća – anatomska obuća od najkvalitetnije kože

Grubin obuća domaćeg proizvodjača  je obuća velike udobnosti i mekoće izradjena od najkvalitetnijin materijala. Izradjena je  u saradnji sa ortopedima, objedinjujući sigurnost i maštovit dizajn sa širokom paletom boja i modela.

Ako želite da kupite svoj model Grubin obuće, moraćete do prodavnice, jer se ona ne prodaje online.

„GRUBIN“  anatomska medicinska obuća obuhvata nekoliko desetina artikala obuće za decu, za žene i muškarce. Najvažnija karakteristika svih modela je anatomski oblikovano ležište, prilagodjeno obliku zdravog ljudskog stopala a realizovano je  u saradnji sa ortopedskim stručnjacima.

osnovna

Za vreme nošenja, anatomski oblikovano ležište, stavlja stopalo u prirodan položaj, omogućava bolje držanje tela, utiče na pravilan položaj kičme i tako olakšava svakodnevno hodanje ili dugo stajanje.

Anatomsko ležište u Grubin obući ima duboko korito za petu, poprečni oslonac koji pomaže da se pritisak sa sredine stopala rasporedi na celo stopalo. Ležište je napravljeno od plute kore mediteranskog hrasta i pvc-a, meko je i fleksibilno a presvlaka je od velura. Ležište apsorbuje znoj i pruža najviši komfor. Đon Grubin obuće je mek, lagan, fleksibilan i dugotrajan.

Glavni materijal za izradu gornjih delova obuće GRUBIN je bojena koža – luksuzna, meka i velike debljine. Materijal koji se takodje koristi u izradi GRUBIN obuće je flor koji je sličan prirodnoj koži i posebno je udoban jer omogućava cirkulaciju vazduha i stopalima da dišu. Pošto je vodootporan, ekonomičan je i lak za održavanje.

Grubin ženska obuća

Ženske japanke

Grubin japanke su napravljene o najkvalitetnije goveđe, fino brušene kože sa donje strane. Svi modeli su anatomski sa niskom punom petom.

grubin japanke

Ženske klompe

Grubinove klompe su napravljene od najkvalitetnijeg goveđeg špalta koji je brušen sa donje strane i presvučen sa gornje strane trostruko tretiranim sjajnim poliuretanom zbog što bolje savitljivosti. Sa donje strane je najkvalitetnija goveđa fino brušena koža.

grubin klompe

Ženske sandale

Atraktivni anatomski modeli  sandala i modeli poznatiji kao popularne rimljanke, izradjeni su najkvalitetnijeg goveđeg špalta, brušenog sa donje strane i sa gornje strane trostruko tretiran sjajnim poliuretanom.

grubin sandale

 

Ženske patofne i papuče

Zimske patofne i papuče su udobne i meke i izradjene od materijala koji je isprepleten svilom, vestačkom svilom i pamukom. Felt je vlaknast materijal koji zbog svoje poroznosti omogućava cirkulaciju vazduha, a pritom je čvrst i dobro prijanja uz stopalo koje greje.

grubin patofne

 

Grubin muške papuče

Modeli muških Grubin papuča izradjeni su od najfinije govedje kože koja je brušena sa donje strane.

grubin muske papuce

 

Grubin obuća za decu

Grubin dečija obuća ima anatomski oblikovano ležište, sa posebnim ojačanjima tamo gde je to potrebno, i nežno štiti stopalo kome pruža udobnost pri svakom koraku, a posebno dečijem stopalu koje ima najbrži rast u prvim godinama života, i gde je od velike važnosti da taj rast bude i pravilan. Anatomska obuća „Grubin“ pruža stabilnost i važnu  podršku zdravom rastu stopala, razvoju kičmenog stuba i uopšte pravilnom držanju tela, a što potvrdjuju iskustva roditelja, posebno imajući u vidu odgovarajuće cene.

Klompice – napravljene su od najkvalitetnijeg goveđeg špalta.

grubin decije klompe

Patofne – Napravljene su od poroznog mekog materijala koji je isprepleten svilom, vestačkom svilom i pamukom.

grubin decije patofne

 

Dečije sandale – Mekani i kvalitetni modeli izradjeni od akrilno-poliamidnih materijala izuzetne udobnosti ili od kvalitetne obostrano brušene govedje kože.

grubin decije sandale

 

Osim na domaćem tržištu, obuća Grubin se može naći još i na tržištima Hrvatske, Crne Gore, Bosne, Makedonije, Rusije, Slovačke… Pet Grubinovih maloprodajnih objekata nalazi se u Novom Sadu i u Beogradu.

Pored anatomske obuće, „GRUBIN“ nudi i nekoliko vrsta pomagala, anatomskih uložaka i poluuložaka, petnih uložaka, korektora i razdvajača prstiju…

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts