Auto placevi polovnih automobila u Nišu

Polovni automobili u Nišu se mogu kupiti na brojnim auto placevima. Pomenućemo samo neke od njih : “ Veniboss „, auto plac “ Stanković „, “ Tomazeli Auto „, zatim “ Najda Auto „, “ Selespeed “ , a tu su i auto placevi : “ Kong Komerc „, “ Maletić automobili „, “ Bros Auto “ i mnogi drugi, od kojih se neki nalaze u neposrednoj okolini Niša.

Auto placevi su danas postali vrlo popularan način kupovine automobila, jer se ponekad i za 2 000 evra može kupiti kvalitetan polovni automobil iz uvoza, a u zavisnosti od vaših želja i mogućnosti možete čak kupiti polovni automobil i za 1 000 ili 1 500 evra.

Većina auto pijaca danas se trudi da privuče što veći broj kupaca, pa se vrlo vodi računa o kvalitetu automobila koji su u ponudi. Prisutne su gotovo sve marke automobila, a najviše : “ Opel „, “ Golf „, “ Audi „, “ BMW “ i “ VW Passat „, ali i mnogi drugi polovni automobili. Takođe, postoje i auto placevi koji daju garanciju na određenu kilometražu, te Sertifikate o ispravnosti ili, pak mogućnost kupovine polovnih automobila na lizing ili kredit.

Auto plac “ Mitić Company „

Pored toga što je ovlašćeni diler i serviser za automobile marke “ BMW “ i “ MINI „, “ Mitić Company “ iz Niša u ponudi ima i polovne automobile koji se uvoze iz inostranstva. Svaki automobil koji možete kupiti na auto placu “ Mitić Comapny “ je proveren, a svi koji su ocarinjeni nakon 19. aprila 2014. imaju i Sertifikat tehničke kontrole ispravnosti, koje izdaju Agencija za bezbednost saobraćaja i Auto Moto Savez Srbije, tako da na ovakvim vozilima praktično odmah može biti izvršena registracija bez dodatnih troškova za kupca.

Mitic Company

Auto plac “ City Car „

Firma koja se bavi uvozom polovnih automobila iz Belgije je “ City Car “ Niš, a ima svoj auto plac i u Beogradu. Vlasnik ovog auto placa navodi vrlo bitan podatak za buduće kupce polovnih automobila u Nišu i Beogradu, a to je da su automobili uveženi od prvog vlasnika, te da se redovno servisiraju i ni u kom slučaju se ne radi o havarisanim automobilima.

Ono po čemu je auto plac “ City Car “ poseban jeste što za sve automobile koji nisu stariji od tri godine, ova auto pijaca daje garanciju u trajanju od šest meseci ili garanciju na 10 000 pređenih kilometara. Uz to, moguće je kupiti automobil na lizing ili u saradnji sa određenim bankama moguće je kupiti polovan automobil na kredit i to sa rokom otplate do 7 godina.

Uz : “ Opel „, “ Golf „, “ Audi „, “ BMW “ i “ VW Passat „, zastupljeni su i mnogi drugi modeli automobila, a cene su različite, pa se u zavisnosti od modela i njegove starosti može kupiti auto za 1000, 2000 evra, ali i po višoj, pa i nižoj ceni.

Auto plac “ Krunić „

Pored toga što je Auto centar “ Krunić “ ovlašćen servis za “ Renault “ vozila, u njemu je moguće kupiti i polovne automobile.
Uz to, u ponudi auto placa “ Krunić “ u i nova putnička i sportska vozila, kao i laka privredna vozila.

Auto plac “ Milenković „

U Nišu su brojni auto placevi, a svakako jedan od boljih je i “ Milenković „, na kome možete kupiti sve vrste polovnih automobila, a između ostalih i : “ Opel „, “ Golf „, “ Audi „, “ BMW “ i “ VW Passat „.
Auto pijaca “ Milenković “ se nalazi na putu od Niša prema Niškoj banji, kod Brzog Broda, a cene automobila su različite, pa je moguće da pronađete automobil od 500 i od 2000 evra. Naravno, postoje i automobili za 1000, 1500, pa i više evra, u zavisnosti od toga za koji model se odlučite.

Automobili na auto placu “ Milenković “ su, naravno tehnički potpuno ispravni, a svi se uvoze, te potencijalni kupci mogu dobiti legalnu dokumentaciju za svaki model automobila.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts