Ukrasi za dvorište od auto guma

Kada su u pitanju ukrasi za dvorište od starih auto guma svakako su najčešći oni koji služe kao posude za cveće. No, da li ste znali da stare auto gume mogu da vam posluže i da izradite vrlo jednostavno jezerce, koje će biti vrlo originalan baštenski ukras.

Kao što se može videti na slici, postupak izrade je vrlo jednostavan i neće vam biti potrebno ništa posebno od materijala za njegovu izradu, a vaš vrt će biti oplemenjen vrlo interesantnim ukrasom.

fontana od gume

Takođe, stare auto gume vam mogu poslužiti i za izradu svojevrsne staze. Još ukoliko ih obojite veselim bojama i ukrasite, sigurno ćete uživati i vi i vaši gosti :

staza od guma

Da auto gume ne služe samo da se izrade vrtni ukrasi, dokaz su i naredne fotografije, na kojoj je prikazan i vrlo jednostavan, a originalan stočić izrađen upravo od starih auto guma, kao i lavabo izrađen od njih, ali i mnoge druge zanimljive dekoracije, poput recimo lustera.

neobicni vrtni ukrasi

Vrtni ukrasi od starih auto guma za decu Ukrasi za dvorište od auto guma su posebno interesantni za mališane, a na prvom mestu zato što je igranje na njima potpuno bezbedno. Kao što se i sami možete uveriti, izrada ovih ukrasa je vrlo jednostavna, samo pustite mašti na volju. Evo kakvi sve vrtni ukrasi za mališane postoje, pa možda na osnovu njih i vi smislite neki novi baštenski ukras i njime obradujete vaše mališane :

ukras od gume

ograda od guma

basta gume

ukrasavanje vrta

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts