Profesionalni kurs sminkanja Dušice Mijatović

kurs-sminkanja1

PRVI I JEDINI DVD KURS ŠMINKANJA U SRBIJI!  KORAK PO KORAK – bez tajni

Naučite kako da pravilno koristite šminku i da se pravilno šminkate!

DVD kurs “KORAK PO KORAK- bez tajni” je projekat profesionalne šminkerke Dušice Mijatović Milenković. Dušica ima višegodišnje iskustvo u make up-u i bavi se edukacijom za profesionalne šminkere. Ostvarivši saradnju sa najpoznatijim modnim fotografima sa naših prostora, Dušica iza sebe ima brojne naslovne strane raznih magazina, reklamnih kampanja i modnih editorijala. Radeći kao šminker na raznim muzičkim takmičenjima medju kojima je takmičenje pevača Zvezde Granda, odlučuje da po prvi put stane ispred kamere i samo za vas otkrije sve tajne PROFESIONALNIH ŠMINKERA, snimajući PRVI DVD KURS ŠMINKANJA U SRBIJI.

DVD KORAK PO KORAK- bez tajni, namenjen je onima koji žele da nauče kako da se pravilno našminkaju, ali i onima koji nameravaju da postanu PROFESIONALNI ŠMINKERI.

Sigurno, polako i kako i sam naziv kaže „Korak po korak – BEZ TAJNI!“, naučićete kako da našminkate sebe ili druge. Ili jednostavno usavršite svoje već stečeno znanje!

Ono što ćete na ovom DVD-u videti i sasvim sigurno naučiti je:

– tehnike nanosenja pudera ( Naučićete sve tri tehnike nanošenja pudera prstom, sundjerom i četkom i videti koja od njih je najbolja i zašto…)
– vajanje lica ( Pravilno konturisanje lica prema obliku. Kako sakriti i suziti sve ono što želite na licu, a kako naglasiti pojedine delove lica…)
– dnevna šminka ( Kompletan makeup za svaki dan. Korak po krak uz detaljna objašnjenja…)
– večernja šminka ( Idealan makup za večernji izlazak, popularna tehnika smokey eyes-a…)
– lepljenje trepavica i pravilno izvlačenje eyeliner-a (Koji eyeliner je najbolji i najlakši za upotrebu i kako izvući savršenu liniju i postići zavodljiv pogled…)
– šminku za venčanja ( Za najbitniji dan u životu svake žene izuzetno je važan savršen makeup. Kako da nevesta zablista i koja je vrsta makeup-a najpodobnija, kako da šminka stoji ceo dan na licu i jos mnogo toga…)
– šminku za studijska fotografisanja ( Makeup-ovi kao sa naslovice. Saznajte i naučite korak po korak makeup-a za studijska fotografisanja i scenu. Kako da lice izgleda savršeno pod reflektorima…)
– šminku za muškarce ( Pojavljivanje na TV ili ispred fotoaparata zahteva savršen ten. Kako našminkati muškarca, a da šminka ipak ostane neprimetna…).

U više od 2 sata najkavlitetnijeg HD materijala proći ćete kroz:

– teorijski deo – za bolje razumevanje šminke i šminkanja.
– praktičan deo – uputstva o pravilnoj upotrebi proizvoda i koraka ka savršenom make up-u za sve prilike.

Uz detaljna objašnjenja, u udobnosti vašeg doma, savladaćete sve ono što ste smatrali tajnama šminkera.

Modeli na DVD-u su manekenke i modeli, ali i poznata lica, kao što su Zvezde Granda Milica Pavlović i Nikola Bokun.

Poručite ovaj koristan DVD preko našeg sajta po specijalnoj promotivnoj ceni od samo 700,00 dinara + ptt troškovi! Dobićete odgovor na sve što vas je zanimalo, a niste imali prilike da saznate!

DVD možete poručiti preko kontakt forme za porudžbine.

Podaci koje ostavljate su:

– Ime i prezime,
– adresa i mesto stanovanja i poštanski broj
– broj telefona.

Podaci neće biti javno vidljivi! Broj telefona nam služi kako bi smo vas putem poruke obavestili o poslatom DVD-u i vremenu kada ga možete očekivati.

DVD vam šaljemo putem Post Express kurirske službe. DVD plaćate onda kada stigne na vašu adresu.

Vaš DVD možete očekivati u periodu od jedan do tri radna dana.

*Dostupno na teritoriji cele Srbije!

*PTT troškovi iznose 193 dinara i važe za teritoriju cele Srbije!

[contact-form-7 id=“47597″ title=“Contact form 1″]

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts