Letnji kursevi italijanskog i engleskog jezika

Za ovo leto smo vam pripremili vrlo neobičan način učenja stranih jezika, uz puno zabave. Kratki letnji kursevi italijanskog i engleskog jezika se održavaju u centru Beograda, u malim grupama ili individualno, po najsavremenijim metodama učenja, uz koje ćete sigurno vrlo brzo ovladati osnovama najmelodičnijeg jezika na svetu ili obogatiti rečnik engleskog jezika. Ukoliko želite da tečno naučite da govorite engleski jezik onda je Kurs za bogaćenje rečnika engleskog jezika i konverzacija pravi izbor za vas ovog leta.

itelijanski engleski

Za osnovce i srednjoškolce koji još uvek nisu otkrili svu lepotu italijanskog i engleskog jezika organizujemo kurseve u trajanju od 10 do 12 dvočasa, a u skladu sa njihovim potrebama. Nastava se drži individualno ili u malim grupama, od najviše tri člana.

Dugogodišnje iskustvo koje smo stekli kroz praksu obučavanja osnovaca i srednjoškolaca nas je navelo da smislimo jedinstven program, koji će im pomoći da vrlo brzo savladaju barijeru koju neosporno učenje jezika nosi sa sobom i da vrlo lako “ propričaju “ i pokažu svoje znanje italijanskog i engleskog jezika.

Naše reference su mnogi beogradski osnovci i srednjoškolci koji su apsolutno zadovoljni svojim znanjem jezika i njihovi roditelji, koji su jedinstveni u stavu da im je pohađanje naših kurseva omogućilo i lakše savladavanje gradiva u školi.

Najbolji način da iskoristite delić letnjeg raspusta i slobodno vreme koje vam je na raspolaganju jeste da uložite u svoje znanje. A kažu da je čovek bogat onoliko koliko jezika govori. Zato obogatite svoje znanje jezika koji se govori gotovo svugde u svetu i savladajte osnove jezika na kome su spevane najlepše ljubavne pesme i za koji važi da je najmelodičniji na svetu.

Časovi se organizuju na samom početku raspusta, oko 10. juna.

Sav štampani materijal je obezbeđen.

Prijavite se putem kontakt forme ili na broj telefona:

060-73-80-442

[contact-form-7 id=“49060″ title=“Contact form 1_copy“]

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts