|

Različiti tipovi smeštaja na Zlatiboru

Zlatiborski smeštaj je kategorija kojom se zlatiborska turistička ponuda itekako može pohvaliti. U poslednjih nekoliko godina dolazi do razvoja velike konkurencije kada je o izdavanju objekata reč, a takva situacija prirodno pozitivno utiče na razvoj kako širine, tako i kvaliteta ponude. Uređeni objekti za izdavanje dostupni su i u uskom centru, i na udaljenosti od gradskih dešavanja, u mirnom delu Zlatibora. Bez obzira na lokaciju, svi vlasnici se trude da svoje apartmane održavaju na visokom nivou, od moderne uređenosti i komfora, do brige o higijeni. Takođe, zlatiborski gosti će uvek biti dočekani vrlo prijatno, uz moguć dogovor oko svih njihovih zahteva i posebnih želja. To znači da se ukupna ponuda zlatiborskog smeštaja može pohvaliti ne samo običnim, prosečnim kvalitetima, već i dodatnim, nadprosečnim pogodnostima. U to se svakako može ubrojati razvijenost različitog tipa smeštajnih objekata i posedovanje posebnih kvaliteta u okviru njih.

Privatni smeštaj Zlatibor je kategorija koja se sastoji iz različitih mogućnosti:

Prva mogućnost podrazumeva da za svoj odmor odaberete ne samo klasičan apartman, već i autentičnu brvnaru ili celokupnu planinsku kuću;

Druga se odnosi na to da je većina objekata razvila niz dodatnih prednosti, kao što je: posedovanje bazena ili djakuzi kade, sopstvenog dvorišta, uređenog vrta ili terase.

Iz čitave ponude smo izdvojili najreprezentativnije primere navedenih kategorija, kako bismo vam dočarali sveukupnost zlatiborske ponude.

Luksuzni apartman sa bazenom

Barović Lux – predivno uređen objekat u samom centru Zlatibora. Iako se nalazi u samom jezgru planine, apartman je smešten u mirnom delu, izolovanom od gradske buke. Izuzetno prostran, sa odličnim rasporedom prostorija, idealan je za boravak šest odraslih osoba. Sastoji se od dnevne i dve spavaće sobe, potpuno opremljene kuhinje i kupatila, a vrednost objekta naročito povećava veliki bazen, koji je na raspolaganju gostima potpuno besplatno. Takođe, posetioci će moći da uživaju i na uređenoj terasi sa prelepim pogledom. Nesumnjivo je da će vam boravak u ovom apartmanu biti nezaboravno iskustvo, jer Barović Lux predstavlja jedan od najboljih i najkvalitetnijih objekata čitave ponude.

Autentična drvena brvnara

Koliba Natural Wood 2 – idealan smeštaj za sve one koji žele pravi planinski odmor. Brvnara čuva autentičnost planinskog života, ali vam u isto vreme obezbeđuje sve što je potrebno za ugodan i prijatan boravak. Velike površine, idealna je za šest odraslih osoba, kojima su na raspolaganju moderne prostorije, ali i druge dodatne pogodnosti: besplatno iznajmljivanje bicikala, pribor za roštilj, kao i spa centar ili hidromasažna kada, koji se doplaćuju. Ukoliko na odmor dolazite sa najmlađima, na raspolaganju vam je vrt sa dečjim igralištem, u kome će mališani nesumnjivo uživati. Porodičan odmor ili odmor sa dragim prijateljima u ovom objektu biće savršeno iskorišćeno vreme.

Planinska kuća

Kraljev Konak 33 – savršena prilika da uživate u samom srcu Zlatibora. Kuća se nalazi u elitnom i jednom od centralnih zlatiborskih naselja – Kraljevi konaci. Objekat poseduje: tri spavaće sobe, dnevni boravak sa kaminom, dva kupatila, terasu sa prelepim pogledom na Jezero, kao i uređen vrt sa prostorom za mnoštvo zajedničkih aktivnosti. Ukoliko dolazite sopstvenim autom, na raspolaganju su vam dva parking mesta – jedno u garaži, a drugo ispred objekta.

Navedeni predstavnici svojih kategorija su nesumnjivo pokazali koliko toga možete dobiti ukoliko se odlučite za neki od njih. Kada svemu navedenom dodate to da u blizini svakog objekta postoji mnoštvo sadržaja, zadivljujućih prirodnih lepota ili interesantnih atrakcija, njihova vrednost se dodatno povećava, a vaš odmor u njima postaje skup kvalitetnih trenutaka.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts