|

Najtraženiji apartmani u letnjem periodu u Beogradu

Ovog varljivog leta izgleda da ćemo ostati bez svih radosti koje smo tako dugo čekali zatvoreni u kućama tokom zime. More, plaža, pa čak i bezbrižan provod na bazenima ostavljeni su za neka bolja vremena. Ipak, i pored svega što nemamo, ostalo je itekako mnogo mogućnosti da sebi organizujemo prijatan vikend ili nešto više slobodnih dana. Naš predlog je Beograd, zbog njegove i dalje aktuelne i žive ponude sadržaja i prelepih apartmana. Ovaj spoj biće prava mera odmora i zabave, gužve i mira, mnoštva sadržaja i osamljenosti.

Apartmani u Beogradu koji će spasti leto 2020. godine

Kao najveći grad u Srbiji, Beograd prirodno nudi najraznovrsniju ponudu apartmana u čitavoj Srbiji. To je baš od posebnog značaja u trenutku kada izvan zemlje ne možete planirati odmor, a potrebno vam je da promenite mesto boravka na dan ili dva i tako bar na kratko utičete na tok svakodnevice. Idealni za to su luksuzni apartmani Beograd sa djakuzijem. Ova kategorija je iz godine u godinu najtraženija opcija kada je reč o smeštaju u Beogradu. Ove godine ima i dodatnih razloga da tako bude. U nastavku ćemo izneti sve njihove prednosti kako bismo opravdali titulu koja ima je dodeljena.

Apartmani sa djakuzijem nesumnjivo pružaju sve ono što je potrebno za potpun odmor i oslobađanje od stresa. Zamislite da se nakon uživanja u koktelima u nekoj od prelepih beogradskih bašti, po dolasku u apartman smestite u hidromosažnu kadu i toplu kupku. Pored ove dodatne pogodnosti, svi objekti sa djakuzijem su izuzetno moderni, opremljeni novim nameštajem i svim potrebnim uređajima. Nesumnjivo je da će ovakvi stanovi uspeti da zamene onu dozu relaksacije koju smo dobijali na odmorima prošlih godina, a koja nam je tako mnogo potrebna. Kako bismo uspeli da vam još više dočaramo njihove prednosti i pomognemo pri odluci: gde da odem da odmorim glavu i um od svega, izdvojili smo tri najlepša apartmana sa đakuzijem u Beogradu.

Tri najluksuznija apartmana sa djakuzijem

Ono što je opšta odlika sva tri objekta jeste da su raspoloživi za dve osobe, tako da su idealni za vikendu udvoje. Svi oni pored djakuzija poseduju i saunu, predivnu rasvetu, dekoraciju koja će uticati na osećaj mira i udobnosti tokom boravka u njima. Raspored prostorija u apartmanu je takav da odmah iz spavaćeg kreveta možete da se prepustite masaži i blagotvornom uticaju tople kupke. Izdvojili smo tri apartmana na različitim lokacijama, tako da možete pronaći idealan smeštaj bez obzira na to koji deo srpske prestonice vam je najdraži.

El Capo – apartman koji se nalazi u jednom od najlepših delova Novog Beograda, nedaleko od Štark arene. Za prenoćište u njemu moraćete da izdvojite 150€.

Atlas 6 – u ovom objektu možete uživati ukoliko ste se odlučli za boravak na Voždovcu. Nalazi se na Autokomandi. Ovaj apartman dostupan vam je za 79€ po danu.

Royal Gold – nalazi se u uskom centru Beograda, u ulici Svetozara Markovića. On je najpristupačniji, pa ćete za 60€ moći sebi da obezbedite predivnu noć.

Ovo je bio samo mali isečak iz celokupne beogradske ponude luksuznih apartmana. Njihovim velikim brojem i kvalitetom svakog objekta Beograd zaista može da se pohvali i stane rame uz rame sa svim velikim evropskim prestonicama. Oni su glavni razlog za to što leto u Beogradu nije rezervisano samo za strane turiste, već i za ljude iz svih delova Srbije koji žele sebi da obezbede potpun odmor i uživanje.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts