Moderne torbe za plažu za leto 2014.

Pre nego što krenemo na dugo očekivani odmor,  modni stručnjaci  savetuju da nabavimo odgovarajuće torbe za plažu, odgovarajućeg oblika I veličine, i to u veselim i jarkim bojama koje su ove sezone (leto 2014.) u trendu.

Veličina torbe za plažu – birajte je prema potrebama

Odlazak na plažu,na kojoj volite da se zadržite ceo dan, nemoguć je bez torbe. To ne mora biti ona glomazna I ogromna torba, ako više volite da na plažu nosite manje stvari, za Vas postoje izuzetno moderni modeli torbi manjih veličina. Ipak, ako ste porodični tip, zadužen za stvari za decu I druge članoce familije, morate imati što veću torbu!

U svakom slučaju, potrebno je da vaša torba, naročito ako su u pitanju ženske sitnice, ima dovoljno prostora kako bi u nju stala flašica s vodom, ulje za sunčanje, naočare, peškir, neseser, novčanik, telefon…

torbe-za-plazu

Torbe za plažu u jarkim bojama i trendi detalji

Bez obzira koju veličinu izaberete, ove sezone se insistira na veselim jarkim bojama i neobičnim detaljima kao što su kaiševi, perlice, šnale, broševi, šljokice ili školjkice.

Uklopite boju torbe sa bojama na vašem kupaćem kostimu. I za kostime I za aksesoar, ove godine, preporučuju se vesele boje. Ovog leta posebno će biti in tirkizne, zelene, ljubičaste, pink, jarko žute i narandžaste nijanse.

torbe-za-plazu3

Šarene torbe za plažu ili jednobojne

Kada su šare u pitanju,oni klasični letnji motivi poput teget belih pruga, brodica, sunca i ribica, nikad ne izlaze iz mode, ali probajte I animal print, jednobojne gumene torbe u pastelnim bojama ili pruge, kvadratiće, tufne i cvetne desene.

Ako ste izabrali animal print za torbu, nemojte preterivati sa kupaćim kostimom koji je takodje u animal printu – biće zaista previše. Uz jako šarene torbe najbolje idu jednobojni kupaći kostimi.

U modi je uvek i dobro poznata mornarska kombinacija bele, teget I crvene boje. Možete se odlučiti I za klasičnu crno-belu kombinaciju sa kojom je skoro nemoguće pogrešiti. Posebno je zanimljiva kombinacija belog kupaćeg i crne torbe, ali ovaj spoj obavezno razveselite ogrlicom ili šeširom u nekoj jarkoj boji.

torbe-za-plazu

Torbe za plažu – ne samo moderne već i udobne za nošenje

Najvažnije je da je torba ugodna za nošenje i da njene ručke odgovaraju. Ne želite da na putu do plaže stalno menjate ruku ili rame ili zastajete za društvom!

letnje torbe

Platnene, slamnate, gumene, plastične…

I dalje su u trendu platnene, slamnate, pletene, torbe od nepropusnih materijala poput plastike i folije, pa čak i one plastične – potpuno čvrste.  Slamnate torbe izaberite u boji koja će se slagati sa vašim slamnatim šeširom za plažu. Platnene torbe možda nisu uvek dobar izbor jer se mogu pokvasiti, pa radije birajte nepromočivo platno od kojih su napravljene.

torbe za plazu gumene

Posebno su interesantne providne torbe za plažu koje u sebi obično imaju još jednu manju torbicu – neseser. Ove prozirne torbe za plažu ne izlaze iz mode već nekoliko sezona. Mnoge dame nose ih leti I prilikom opuštenih dnevnih izlazaka.

Gumene torbe za plažu obično se mogu naći i kupiti u kompletu sa papučama od gume u istoj boji I sa istim desenom. Omiljene su kod mladjih devojaka, nepromočive i jako otporne.

torbe za plazu1

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts