BN BOSS obuća – veliki izbor obuće prepoznatljivog dizajna

BN BOSS obuća je jedan od lidera na domaćem tržištu u sektoru maloprodaje i proizvodnje obuće i kožne galanterije. Na domaćem tržištu, BN boss obuća različitih proizvodjača i brendova (čizme, cipele, prepoznatljive sandale, dečija obuća…) je prisutna skoro 20 godina.

Osim u BN boss radnjama, i tržnom centru u Zemunu , BN boss obuća se , uz kompletne informacije o svim modelima i kolekcijama, može kupiti i na online šopu . Dostava je brza a kupovina jednostavna. Posetite adresu  www.bnbos.rs, ako više volite “kupovinu iz fotelje”.

Predstavljamo Vam neke od BN BOSS modela za sezonu jesen zima 2014.

BN BOSS dečije cipele i patike

Patike su u atraktivnim pink nijansama sa pertlanjem. Kožne ili platnene sa dečijim aplikacijama i gumenim djonom, uglavnom su dostupne po nešto povoljnijim cenama.

bn bos deca1

bn boss deca2

Atraktivna crno roze kombinacija boja sa lakovanim detaljima, odlična za nošenje uz džins.

bn boss deca3

Udobne duboke platnene dečije patike za svakodnevne šetnje ali i za odlazak u školu po lepom suvom vremenu.

bn boss deca4

Kožne baletanke sa kaiščićem i mašnicama imaju udobnu postavu, aplikacije od brušene kože a  izradjene su u tamno ljubičastoj boji što omogućava lako kombinovanje sa garderobom.

bn boss deca5

Preudobne baletanke u sjajno sivoj boji, za lak korak. Opšiv sa lastišom omogućava dobro prijanjanje uz stopalo.

BN BOSS ženske sandale

bn boss zenske sandale2

Prepoznatljiv stil elegantnih sandala sa punom petom i platformom, koje, iako je peta visoka, omogućavaju udobnost. Kaišići i rupišasta koža u trendi bež boji daju ovom modelu mogućnost kombinovanjasa džinsom, mini suknjama, helankama…

Još dva modela ženskih sandali sa platformom, sa punom ili klasičnom petom. Ako želite da budete primećeni, birajte glomaznu platformu sa interesantnim printom. Za klasičnije dame, predlog su sandalesa otvorenim prstima, sakrivenom blagom platformom i rupičastom kožom.

BN BOSS muške sandale

Muške kožne sandale ne moraju biti obavezno u tamnim ni zagasitim bojama. Ova dva modela u bež i lila boji sa kaiševima omogućavaju udobnost, atraktivnost i dosanje stopala tokom toplih dana i dugih šetnji. U nekim slučajevima, u njima možete i na posao, ako radite na terenu, posebno tokom vrelog leta.

bn boss muske sandale1

BN BOSS muške cipele

Izdvajamo lakovane i platnene modele muške obuće iz BN BOSS ponude. Za muškarce od posebnog stila koji žele eleganciju svakog dana, preporuka su lakovani modeli u crnoj i bež-sivoj boji.

bn boss muske1

Muške prolećne cipele od brušene kože dostupne su uglavnom u trendi teget i krem boji. Gumeni djon daje posebnu udobnost.

bn boss muske3

Najčešće u bež boji, BN boss nudi cipele-patike vrlo atraktivnog modernog dizajna raznih brendova.

bn boss muske5

BN BOSS patike

I za patike važi neprikosnovenost krem i bež nijansi, bilo da su u pitanju elegantniji modeli za formalnije prilike, patike za fudbal, platnene ili kožne, rupičaste…

bn boss muske6

BN BOSS ženske cipele

Nova kolekcija nudi modele ženskih cipela sa punom niskom petom i bar jednim obaveznim detaljem od lakovane kože. Udobna elegancija za svaki dan. Birajte izmedju bordo crne i plavo crne lakovane kombijacije.

bn boss zenske1

Animal detalji koji pokrivaju deo površine ženskih BN boss cipela ne izlaze iz mode. Crna lakovana koža, aplikacijeu vidu tankih lakovanih mašnica i elegantnih metalnih zlatnih pločica, ukombinovane su sa animal printanim materijalima.

bn-boss-zenske3

Jedan od modela sa klasičnom štiklom u kombinaciji teget i crne boje i većom mašnom pogodan je za dame koje žele udobnost tokom celog dana.

bn-boss-zenske5

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts