Kako do ravnog stomaka

Kako do ravnog stomaka, kako imati ravan stomak, kako dobiti ravan stomak, šta treba jesti za ravan stomak? Saznajte odgovor na ova pitanja u nastavku…

Svi znamo da su ishrana i vežbe veoma važni za smanjenje masti na stomaku, ali ovaj članak ima nekoliko različitih saveta koje niste čuli ranije, a koji će vam pomoći da dođete do ravnog stomaka.

Koristite najmanju moguću količinu šećera. Ako koristite šećer u velikoj količini apsolutno nije moguće da dobijete ravan stomak. Iako nije moguće potpuno eliminisati šećer iz ishrane, savetujemo da koristite najmanju moguću količinu. Umesto belog šećera uvrstite u ishranu med ili žuti šećer.

Manje žvaćite. Kada dugo žvaćete, verovatno ćete progutati više vazduha koji će učiniti da se vaš stomak nadima i izgleda veće.

Koristite vlakna u ishrani. Pokušajte da dnevno konzumirate najmanje 25-35 gr vlakana. Vlakna sprečavaju zatvor, koji takođe nadima stomak. Vlakna omogućavaju da hrana koju ste uneli bude u pokretu. U mnogim vrstama pasulja i jagodičastog voća ima ih dosta.

Pijte hladnu vodu. Ako pijete hladnu vodu, sagorećete višak masti, jer će vaš organizam morati da radi da zagreje vodu koju ste uneli.

Radite trbušnjake. Jednostavno lezite na ravan pod i zakačite nogu za krevet ili stolicu, tako da su vaše noge savijene u kolenima. Pokušajte da uradite najmanje 3 serije po 12 ponavljanja svaki dan.

Promenite navike u ishrani. Da bi ste videli rezultate potrebno je da koristite što je manje moguće šećera. U suprotnom možete da uradite sve vežbe sveta, ali ako nemate dobar izbor hrane, nikada nećete videti svoje trbušnjake.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts