Kako iznenaditi devojku

Kako iznenaditi devojku?

Kako prirediti originalno iznenadjenje devojci?

Kako iznenaditi devojku na poseban i neobičan način?

Ako se potrudite da priredite iznenadjenje za devojku ona se moze osecati lepo i cenjeno, dok demonstrirate svoj spontani duh. Iako ima razlicitih osoba, zaista je retkost da cin dobrote i romantike nece biti cenjen i lepo prihvacen. Srecom, spremili smo za vas nekoliko ideja kako da iznenadite svoju devojku.

Kako iznenaditi devojkuDogadjaji

Mozda niste u mogucnosti da priredite nesto uzbudljivo, ali sasvim prijatno iznenedjenje mogu biti i ulaznice za neku zabavnu manifestaciju ili intimna vecera, a tako nesto moze biti savrsen romaticni gest. Ako vasa devojka voli muziku, rapistajte se koji bendovi gostuju po lokalima i da li ima nesto sto ce nju zanimati, ako vasa devojka voli pozorite, pozovite lokalne bioskope i raspitajte se za dogadjaje. Ako vam novac nije problem, a znate da vasa devojka voli putovanja, odvedite je na neko lepo vikend puitovanje.

Kako iznenaditi devojkuLjubavno pismo

Ponekad jednsotavne beleske mogu drugom dati do znanja da je u vasim mislima, a to moze biti relativno jednostavno. Napisite joj ljubavno pismo i posaljite ga postom, To moze biti posebno zabavno, posebno danas kada su pisma postala retkost u vreme interneta i mobilni telefona. Ukrasite pismo ljubavnim crtezima ili nekom lepom porukom.

Kako iznenaditi devojkuMiks CD

Audio CD je klasican poklon za devojku, a posebno je dobar poklon ako je na njemu muzika koju ona voli. U zavisnosti od toga kakvu poruku zelite da posaljete, ovo moze biti zbirka pesama koja vas podseca na nju, pesme koje vas podsecaju na odredjene trenutke u vasoj vezi, ili muzika za koju mislite da ona nije nikad cula, a sigurni ste da ce uzivati u njoj. Mogucnosti su beskonacne…

kako iznenaditi curuSlatko iznenadjenje

Nakon dugog dana na poslu ili u skoli, dobri ukusni kolaci garantovano ce dobro doci. Ako vasa devojka voli kolace dobra ideja bi bila neko slatko iznenadjenje. Pored kolaca moze da dodje i neki napitak. Ako je zima neka to bude topla cokolada, ako je toplije neka to bude limunada ili neko drugo osvezavajuce pice.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts