Saveti kako smuvati devojku

Ovi saveti pomoće momcima da lakše pridju i smuvaju devojku

Ako zelite da naucite kako da smuvate devojku, onda morate da znate da postoje razni nacini da vas devojka vidi na odredjeni nacin. I suprotno uvrezenom misljenju, dobar izgled I novac nemaju nikakve veze sa tim. Zapravo, rec je o tome da vi svojim postupcima mozete navesti devojku da izgubi glavu za vama. Ako zelite da saznate kako to da postignete, procitajte nastavak teksta.

Izgled

Radite na svom izgledu. Za pocetak, ne morate prirodno da budete lepi da biste smuvali devojku. Dovoljno je izgledate pristojno I uredno, pa da skrenete paznju na sebe. Jos ako tome dodate I izrazene misice, ali u granicama normale, utisak ce biti kompletan.

kako smuvati devojku 4564

Razgovor

Razvijajte svoje socijalne vestine. Neke devojke ne vole “strebere”, jer ih smatraju prilicno nezanimljivim. Ne zato sto ih smatraju glupim, vec zato sto im nedostaje socijalna komunikacija. Zato, ako zelite da devojka poludi za vama, pored pameti, morate biti I drustveni. To ce samo doprineti da, za pocetak jos vise obrate paznju na vas.

Valjalo bi da poradite I na svojim konverzacijskim vestinama. Ako devojka shvati da sa vama moze razgovarati o raznim, njoj zanimljivim temama, uspeh sigurno nece izostati.

A za jos bolji efekat, unesite u razgovor “klasicne fore” udvaranja: gledajte je povremeno I zagonetno se smesite, dodirnite je, onako usput, ubacite neke seksualne aluzije u razgovor, ali ne vulgarne, da ne pomisli svasta lose o vama. Sve to ce uciniti da pocne da vas gleda u drugacijem svetlu. Ne zaboravite, jako je vazno davati devojkama komplimente. Ali, tu treba biti obazriv. Oni se moraju odnositi samo na ono sto je zaista jedinstveno za nju, inace ce vas smatrati obicnim laskavcem.

Nepredvidivost

Budite nepredvidivi. Jer ako zaista zelite da ona poludi za vama, ne sme biti sigurna sta je ocekuje u svakom trenutku. Zagolicajte joj mastu.

Sve ovo vazi I za spavacu sobu. Verovali ili ne, mali je broj zena koje uspeju da dozive orgazam. Zato, ako uspete I na tom polju, sigurno ce izgubiti glavu za vama. Ako ne znate kako, pokusajte da razgovarate sa njom o tome: sta voli I ne voli u seksu, sta zeli, od cega ju je strah…vodite se po tome I sigurno cete uspeti.

Otvorenost

Razgovarajte o svemu otvoreno. Saznajte njene skrivene strahove I zelje. Ali, neophodno je da I vi budete iskreni. Jer poverenje je siguran put do njenog srca. Sve ostalo pada u vodu, ako nema uzajamnog poverenja.

Ako se budete pridrzavali svega navedenog, sigurno cete uspeti. Srecno!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts