Zašto muškarci iskorišćavaju žene i kako da to prepoznate?

Najveći grad u Srbiji, toplo letnje veče, vreme kada se skoro svi zabavljaju, odmaraju, pune baterije i čiste mozak od previse informacija, obaveza i svega iscrpljujućeg tokom cele godine. Ceo grad je ziv, reke pune ljudi i noću i danju, radjaju se nove instant ljubavi, a one najjace čak će i preživeti to leto, i možda još mnogo godišnjih doba.. Drugarice se spremaju za noćni izlazak u nadi da od sutra nece biti više “single”, i da će možda baš to veče upoznati konačno nekog posebnog, a samo jedna se nada da će baš to veče nekom vratiti milo za drago, tj.uraditi nekom nedužnom isto što je neko uradio i njoj.

O čemu se ovde radi?

Naime, devojka sva nežna, fina, kulturna, veoma pažljiva, obasipala momka poklončićima i sitnicama svakog dana, čisto da ne zaboravi momak koliko je ona divna, naravno, na prevaru pomislila nikad nije, ma sve idealno, jednostavno, šta god je momak želeo ona je sve radila ne bi li ga usrećila. Da bi na kraju on nju unesrećio, tako što joj je rekao, citiram: “Mnogo si dobra, prosto ne znam šta ću više s tobom takvom, ne mogu više”. Muk.

muskarci iskoriscavaju devojke

Tipična devojka koja je bila korišćena tokom cele veze, ali nije umela to da prepozna. Znate, to je onaj tip žene koji uvek klima glavom, nikada se ne suprotstavlja, nema svoje mišljenje ili ga ima ali se plaši da se izrazi da slučajno ne bi pomislio da mu se suprotstavlja, i gomila drugih stvari. Krug se prosiruje vremenom, i situacija postaje sve gora i gora. Muškarac postaje “pravi muškarac”, glavni i ima poslednju reč, a naša mukica iz priče je nevidljiva. Kao providna plastična kesa, tako joj je na kraju i rekao, bukvalno, šta da radi čovek s kesom.

Ukoliko ne želite da budete iskoriscene (I ostavljene na kraju), glavu gore! Ima leka!

Sećate se onog perioda pre nego što ste našle dečka, kako ste se zabavljale, vodile računa o svojim potrebama, svom životu, niko vas nije sputavao, niti ste imale kome da polažete račune? Sećate se? Pa šta se desilo sa tim devojkama?

Sve je to trebalo da ostane isto, samo da u taj raspored i životni plan ubacite I dečka! Da, tako je, ubacite, a ne da mu podredite svo svoje vreme, i igrate 24 h samo za njega, i budete mu na raspolaganju uvek! To je najjednostavniji recept kako da ostanete svoje, a pritom imate divnu vezu u kojoj nećete biti iskorišćene, i u kojoj će vas momak poštovati i ceniti, jer će znati da ste jedna jaka, stabilna I ostvarena devojka, sa svojim stavovima, koje će on prihvatiti ako želi, ili ne. I tako jedino i može da se zatvori više taj začarani krug – devojci slomio srce, ona slomila nekom drugom, taj drugi nekoj trećoj I tako dalje…

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts