Ideje za ukrašavanje spavaćih soba

 Predlozi za ukrašavanje spavaćih soba

Ako zelite da date licni pecat spavacoj sobi ili bilo kojoj drugoj prostoriji onda je potrebno malo truda I mnogo maste. U nastavku teksta cete procitati samo neke od ideja koje vam mogu biti dobre smernice.

Za pocetak, ako imate jednobojne jastuke na krevetima mozete njih ukrasiti dodavanjem jednostavnih stvari: ukrasa, perlica ili obicnih dugmadi.

ukrasavanje-spavacih-soba-5676

Kada smo vec pomenuli dugmad njih mozete iskoristiti I za ukrasavanje, recimo decije sobe. Izrezite na kartonu pocetno slovo imena vaseg deteta I na njega nalepite dugmad raznih boja, velicina I oblika. Zatim takav ukras zalepite na vrata decije sobe.

ukrasavanje-spavacih-soba-78976

Ukoliko u spavacoj sobi imate plakar za odecu evo nekih ideja za originalno uredjenje. Napravite od stare metalne vesalice, vesalice za obucu I ukrasite ih masnom od satena ili nekog drugog materijala, koji ce se uklapati.

ukrasavanje-spavacih-soba-5675

Ramove za slike mozete ukrasiti decijim sitnijim igrackama, na primer vojnicima. Nalepite ih oko rama za slike koji zelite da ukrasite I, ukoliko zelite prefarbajte ih sve u jednu boju.

ukrasavanje-sobe-567

Samo pustite masti na volju I uzivajte…

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts