uredjenje spavace sobe

Kako uneti duh prirode u spavaću sobu

Ukoliko imate osecaj da nije sve pod konac u vasoj spavacoj sobi, predlazemo vam da pokusate da unesete malo “prirode” u nju.

Prva varijanta koju vam predlazemo jeste da dodate sobno cvece. Pored toga sto ce prostoriju obogatiti kiseonikom, na taj nacin cete biti u neposrednom dodiru sa prirodom.

Za one koji ne vole ili nemaju vremena da brinu o biljkama, predlazemo da nabave fototapet koji prikazuje prirodu. To moze da bude fotografija cveca, recimo ali je dobro da je stavite tako da cim se probudite pogledate u nju. To ce vam dati dodatni podsticaj da bolje zapocnete dan.

uredjenje spavace sobe

Ukoliko imate malu spavacu sobu, gde staju samo krevet I orman, dobra je varijanta da stavite vaze sa cvecem. Ili, pak mozete pored prozora ili na policu pored kreveta poredjati saksije sa malim ukrasnim biljkama, koje nisu zahtevne za odrzavanje.

uredjenje spavace sobe

Takodje, mozete zidove da dekorisete u duhu prirode. Recimo, da ih obojite u neku mirniju nijansku zelene, a zatim da iscrtate ili zalepite raznobojne cvetove. Posebno obratite paznju da ne budu neke jarke boje, jer je ovo ipak kutak za odmor.

uredjenje spavace sobe

I jos jedna varijanta, svakako najskuplja, ali interesantna, jeste da pronadjete posteljinu sa cvetnim motivima, recimo I time oplemenite prostor spavace sobe.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts