Dekoracije kuće za Novu godinu

Novogodišnja dekoracija kuće

Već smo pisali tekst o dekorisanju stana za novogodišnje praznike…pa da se ne bismo ponavljali, bolje pročitajte i njega. Jer ako želite da ukrasite kuću, biće vam od velike pomoći i taj tekst.

Ono na šta bi trebalo da stavite akcenat, po našem mišljenju jeste dekorisanje dvorišta i unutrašnjeg stepeništa.

Možete kupiti nekoliko zelenih girlandi i jednostavnoh ih obmotati oko gelendera. Ako želite, možete dodati i koju kuglu ili možda, zlatni sjaj ili sneg u prahu.

novogodisnja dekoracija kuce 23

A kada je reč o dvorištu, ne zaboravite da ga lepo osvetlite sa što više novogodišnjih lampica. To mogu biti one najobičnije, koje su predviđene za spoljnu upotrebu, a mogu i one koje su u formi creva. Njih možete obmotati oko gelendera na terasi, recimo.

Što se unutrašnjeg dekorisanja tiče, ne zaboravite naravno, neku veću jelku, kako bi upotpunila prostor. Ukoliko imate kamin, bilo bi dobro da njega ukrasite jednom zelenom girlandom na koju možete okačiti ukrase po želji. Ili, pak možete na kamin zakačiti nekoliko novogodišnjih čarapica za poklone.

Ne zaboravite trpezarijski sto. Vrlo je važno da on, kao centralno mesto okupljanja ukućana, posebno za praznike, ima upadljivu dekoraciju. Ako je ikako moguće, na njemu bi valjalo da se nađe dekoracija od borovine, sa ukrasnim kuglama i mašnama. Miris borovine na najlepši mogući način upotpunjuje duh novogodišnjih praznika u svakom domu.

Svaki kutak vaše kuće, ma koliko naporno izgledalo, treba da ima makar po koji ukras. Bilo da je to samo jedna kugla, koju ste recimo zakačili na kvaku nekih vrata, biće dovoljno. Ne zaboravite da ukrasite i ulazna vrata, a posebno vrata od dečije sobe. Lampice, naravno su poželjne u većim količinama.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts