Kako napraviti iznenađenje za devojku

Najlepša iznenađenja za devojku

Koliko god da mislite da ste romantični ili ne, uvek možete da iznenadite svoju dragu na neki način. Pored toga što će ona to sigurno posebno ceniti, vi ćete se osećati bolje i zadovoljnije, jer ćete jo po ko zna koji put staviti do znanja da vam je stalo do nje. A verujte nam, nema te žene koja ne uživa i ne ceni takve stvari.

Ukoliko niste baš raspoloženi za smišljanje novih ideja, mi smo izdvojili par najzanimljivijih. Nadamo se da ćete moći da iskoristite neku od navedenih ili će vam, dok čitate tekst pasti možda neka nova napamet.

Kako iznenaditi devojku za godišnjicu

Kako-iznenaditi-devojku-za-godisnjicuMožda niste u mogućnosti da napravite nešto uzbudljivo, uvek možete da budete originalni. To samo zavisi od vaše drage, odnosno onoga što ona voli.

Možete je, recimo odvesti na mesto gde ste se prvi put poljubili ili na kome ste prvi put popili kafu. Ako ste, slučajno zaboravili gde je to, možete je odvesti u bioskop ili na njenu omiljenu pozorišnu predstavu.

Ukoliko postoji neka grupa koju vaša devojka posebno voli, možete se raspitati gde gostuju i tamo je odvesti.

Takođe, ako vam novac ne predstavlja problem, uvek možete uplatiti neki turistički aranžman na nekom romantičnom mestu.

Kako iznenaditi devojku za Dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih koji se u poslednje vreme sve više praznuje, je prava prilika da Kako iznenaditi devojku za Dan zaljubljenihvoljenoj osobi pokažete koliko vam je stalo do nje.

Ne mora to biti neki veliki poklon…Možete joj, recimo napisati ljubavno pismo. Taj čin može biti posebno zanimljiv, jer podseća na stara vremena, kada je romantika bila vrlo važna. Nije bilo svih ovih sredstava komunikacije, ali je, čini se bilo mnogo više onih lepih osećanja, poput iščekivanja.

Takođe, možete napraviti miks pesama koje slušate zajedno.

Ukoliko volite da poklanate cveće, a vaša draga ga posebno voli, možete joj poslati, recimo buket crvenoh ruža sa nekom lepom porukom.

Mogućnosti su beskonačne, samo treba razmisliti čime će ona biti najviše oduševljena…

Romantična iznenađenja za devojku

Romanticna-iznenadjenja-za-devojku

Ukoliko želite da budete posebno romantični prema svojoj dragoj, a dobro se snalazite u radu na računaru, možete recimo napraviti filmić sa zajedničkim fotografijama. U pozadini bi valjalo da se čuje neka vaša zajednička omiljena pesma, koja vas seća oboje na neke lepe trenutke.

Ako vaša devojka naročito voli slatkiše, možete pripremiti romantičnu večeru, a za desert pripremiti njen omiljeni slatkiš…

Kao što rekosmo, postoji zaista mnogo mogućnosti…samo razmislite šta bi to nju obradovalo, jer ćete se i vi osećati zadovoljnije ukoliko ispunite njena očekivanja.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts