Kako vratiti voljenu osobu

Kako vratiti bivšu devojku ili dečka

Vratiti voljenu osobu nazad nije lako, ali uz dosta truda i to je moguće. Pročitajte ovaj tekst i saznajte, kako da se pomirite sa voljenom osobom.

Kazu da je raskid jedan od najzbunjujucih emotivnih iskustava kroz koje neko moze proci. Moze biti posebno bolno ukoliko nije ocekivan, odnosno ukoliko je partner odjednom odlucio da napusti sve.

Veruje se da je zena cesce zrtva u raskidima, jer one lakse ispoljavaju emocije od muskaraca.

Medjutim, ne prihvataju svi raskid kao kraj veze. Vec primenjuju brojne strategije kako bi vratile bivseg decka nazad.

kako vratiti bivsu devojku ili dečka
Kako vratiti voljenu osobu?

Zato, ne pokusavajte da komunicirate sa bivsim. Oduprite se zelji da ga pozovete ili da se raspitujete za njega kod zajednickih prijatelja. Osecaj odvojenosti ce, svakako stvoriti utisak da vasa sreca ne zavisi od njega. Ova emotivna nezavisnost je najverovatnije znak da ga, ipak opet zelite u svom zivotu.

Izbegavajte preterano izvinjavanje za stvari koje su krenule lose u vasoj vezi. Na taj nacin mozete cak da izgledate slabo ili ocajno.

Vas cilj je da stvorite iluziju da vas raskid uopste nije pogodio. Razmislite o stvarima zbog kojih se vas dragi zaljubio u vas, na primer optimizam. Pa se potrudite da povratite osobine, koje ste mozda za sve vreme trajanja veze potisnuli. Kao rezultat toga, on ce vas verovatno opet videti u svetlu u kom se zaljubio u vas.

Radite na sebi, kako bi promena bila sto pre vidljiva. Kada vas bivsi budeo uvideo promenu, sigurno nece pozeleti da vas prepusti nekom drugom.

Podsecajte se na pozitivna iskustva iz proslosti. Na primer, obucite nesto u cemu je on posebno voleo da vas vidi nekada. Podsecanje na dobre stvari koje ste doziveli, svakako ce ga podstaci da razmisli I on jos jedanput o svemu.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts