Kako zavesti muškarca

Saveti za devojke kako da zavedu muškarca

Primamljiva umetnost

 Sam cin zavodjenja intrigira I ocarava. Velike zavodnice poznate u istoriji, poput: Kleopatre, Eve I mitskih sirena su to znale I iskusavale su casne ljude. Zavodjenje nije toliko fizicko, koliko radi na tome da covekov mozak postane plen I da radi nesto I protiv svoje volje.

Da biste postigli to da covek besramno zudi za vama, morate otkriti njegove slabe tacke, a zatim ih iskoristiti protiv njega.

Osim sto iskoriscavaju njihove slabosti, postoji jos nekoliko prakticnih trikova koje mozete iskoristiti kako biste ga zaveli.

Kako-zavesti-muskarca-56784

 Nos zna

 Jedno istrazivanje nam govori kako 89% muskaraca misli da zena mirisom moze poboljsati svoju privlacnost. Dalje, 55% ispitanika je potvrdilo da bi bili “ nestasni” samo zbog odredjenog mirisa zene.

U podsvesnim uticajima, koji mogu delovati na odnos prema suprotnom polu, miris je jedan od najsnaznijih. Neka etericna ulja, poput: sandalovine, ruze, jasmina, poboljsavaju prirodne feromone zene I time ona dobija jaci uticaj na muskarca. Tacna kombinacija moze dokazati da je “zavodjenje u boci” uspesno.

 Projekat “Unutrasnje seksi mace”

Da bi ste pravilno zaveli muskarca, treba da usmerite svoja “unutrasnju zavodnicu”, onaj deo nje koji predstavlje seksualne izazove, prema onome sto zel. Hodajte visoko uzdignute glave, sedite pravilno I jednostavno, odisiste snagom. Muskarci ce biti impresionirani poverenjem koje isijava iz vas.

Ova projekat ce ih stimulisati, kao fizicki tako I mentalno. Hipnotisite ga duhovitim I zanimljivim razgovorom. Muskarci zude za zenom koja ce ih fizicki I psihicki “zarobiti”.

 Slucajni dodiri

Neverbalna govor tela je odlican pokazatelj zainteresovanosti I svaka prava zavodnica zna da ga koristi. Pokazite mu da ste zainteresovani tako sto cete se igrati kosom, povremeno grickati ili lizati usne I ono najvaznije, “slucajno” ga dodirnite s vremena na vreme. Spontani dodir ruke prilikom zanimljivog razgovora ili blago gurkanje ce biti dovoljno za ovu “igru”. Poenta je u tome da budete suptilni I odmereni.

 Vizuelni podsticaj

 Muskarci su, prvenstveno vizuelna bica, cista I jednostavna. Zdrava figura zene u leprsavoj odeci ce obuzeti mastu svakog muskarca. Leprsava haljina ili suknja, kao odraz zenstvenosti ce ga potpuno opciniti. Ali, imajte na umu, iako muskarci vole vizuelnu stimulaciju, tanka je linija izmedju dobrog izbora I odece koja ce vas predstaviti kao zenu lakog morala. Tajna zavodnica je u pronalazenju prave kombinacije koja prikazuje I skriva sve sto treba, sto ce dodatno raspaliti njegovu mastu.

Neka ocekivanje

 Velika tajna zavodjenja je odlaganje. Krecite se sporije nego sto on zeli. Gradite ocekivanjaženstven kvalitete bitno je za zavođenja. Zagolicajte mu mastu. Igrajte igru “tesko dobiti”. Prvo pokazite interes, a onda se povucite. Uzbudjenje zavodjenja lezi u potrazi, a ne u osvajanju.

U ostale trikove spadaju: erotski ples, umilni glas, zavodljiv pogled…

 Tajni sastojak

 Vecina ljudi zeli da ih neko zavede. Tajna je u tome da muskarac poveruje da je on zapravo zavodnik. I ne zaboravite, zavodjenje je oblik umetnosti. Ne postoji savrsen nacin da zavedete muskarca. Potrebno je da sve gore navedene nacine prilagodite odredjenoj osobi. I zapamtite, zavodite njegov um, a ne pantalone.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts