poruke za dan zaljubljenih najlepše

Najlepše šaljive sms poruke za Dan zaljubljenih 2014

Najlepše kratke šaljive sms poruke za Dan zaljubljenih za devojke i muškarce

Odabrali smo najlepše šaljive SMS poruke, koje će vam dati ideje, kako da obradujete vašu voljenu osobu i poželite joj srećan Dan zaljubljenih.

saljive sms poruke za Dan zaljubljenih


Čini se kao da je među ljudima ponestalo želje za šalom, u poslednje vreme. Uvek postoji opravdanje za to, ukoliko želimo da ga pronađemo. Ali, evo kako da nasmejete i sebe i voljenu osobu na Dan zaljubljenih…ili bilo koji drugi dan. Jer svaki dan treba slaviti ljubav…

1. Ti si moje zlato ti si moje srebro, ako te vidim sa drugim slomiću ti rebro.

2. Iz “Zavoda za Zaljubljenje” Vas obaveštavaju, da u ovom trenutku, nekome neizmerno nedostajete.
Zato Vas molimo da uzvratite poruku na ovaj broj.
Hvala

3. Izgubio sam veru u sebe, Izgubio sam veru u ljubav, Izgubio sam veru u Boga. Smisao života pronašao sam u igli.Sad heklam i super mi je. Pokušaj i ti.

4. Lud za tobom, šta ću sa tobom, uvek si uz mene, ne mogu bez tebe, uz tebe je svaki dan kao najlepši san. Bez tebe ne mogu ni dana, živela moja MARIHUANA.

5. Najnovijim anketama utvrđeno je zašto muškarci ustaju noću. 10 % ustaje da bi nešto pojeli, 15% da bi otišli u WC a 75% ustaje da bi se vratilo kući!!! Zašto si ti uvek u manjini?

6. Naše mi prijateljstvo puno znači.Kad ti plačeš i ja plačem, kad se ti smeješ i ja se smejem, kad se ti baciš kroz prozor ja pogledam dole i opet se smejem!

7. OVO JE MIŠ, DOBAR MIŠ, NAČIN MIŠ, DA MIŠ, IDIOT MIŠ, MIŠ BUDE, MIŠ ZAUZET, MIŠ DVA MINUTA. Sada ponovo pročitaj poruku bez reči „miš“

8. Sad idem da se udavim u WC šolji, jer je život u govnima bolji. Možda ću u kanalizaciji naći sreću, ali nijedno govno kao tebe voleti neću.

9. Pogledaj na sat i sve će ti biti jasno… Niko nikome ne šalje poruke ovako kasno.To rade samo oni kojima je stalo, a zašto ja to radim shvati, budalo.

10. Smeh je znak sreće. Nada je znak vere. Poljubac je znak ljubavi. A imati mene….e to je već znak dobrog ukusa…. :)))))

11. Sinoć je nebo bilo prelepo, puno zvezda…Odjednom ugledah tebe. Možeš li mi, molim te objasniti gde si letela na onoj metli.

12. Moje srce je jedna velika livada, a ti si jedina krava što na njoj pase!

13. Krme moje malo bandoglavo, budi mi zdravo! Jedi puno puno dinja da budeš dobra svinja ko od neke dobre rase, a ne samo GLUPO PRASE!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts