Najlepše SMS poruke za Dan zaljubljenih 2014

SMS poruke su jedna mala sitnica, a mogu dosta da znače vašim najdražima. Obradujete ih sa najboljim porukama i poželite srećan Dan zaljubljenih.

Najlepse SMS poruke za Dan zaljubljenih
Bliži se Dan zaljubljenih… Za sve one koji su (ne)srećno zaljubljeni, evo predloga kako da dragim osobama to i pokažete… Neka od navedenih poruka svakako će im pojasniti vaša osećanja…za slučaj da nisu do sada shvatili…

Živela Ljubav!!!

1. Možda je ludo da te volim, možda ponizno da za ljubav molim, ali jednog dana kada shvatiš reči moje saznaćeš da si izgubio nešto što je moglo biti tvoje!

2. Kada budeš negde daleko, kada te slome tuđe prevare i laži, nemoj nikada reći da nemaš nikoga… Nego, glavu gore i mene potraži.

3. Ja nisam pauk, ne pletem mrežu, al znaj da najdraže uspomene za tebe me vežu… U svakom srcu ja trazim sreću, a tebe nikada zaboraviti neću.

4. Samo sam te jednom do kuće pratio, al u našim srcima ljubav sam probudio… Tajnu sam za druge postavio i beskrajno sam te zavoleo.

5. Gubim te, a ti si kriv za to… Život tvoj je moj, htela ili ne…sama ostaću zauvek… Gubim te, tvoje lice nestaje, al život ne prestaje…htela ili ne, sama ostaću zauvek…

6. Otišla sam kad si srećan bio, kad si me najviše voleo… Zašto sad želim da se vratiš, kada si me jedva preboleo.

7. Kada voliš nekog moraš i da patiš… Kad izgubiš ljubav, želiš da je vratiš… Zato čuvaj ono što svim srcem voliš i da ode nemoj da dozvoliš.

8. Uz čašu dobrog vina, uz svetog Trifuna i Valentina, želim ti više ljubavi nego što iko ima!

9. Pogledaj na sat i sve će ti biti jasno, niko nikome ne šalje poruke ovako kasno. To rade samo oni kojima je stalo, a zašto ja to radim razmisli bar malo…

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts