Najlepše čestitke za Dan zaljubljenih 2014

Odabrane najlepše čestitke za Dan zaljubljenih samo za 2013-tu. Obradujte vaše najdraže sa najboljim čestitkama i poželite im srećan Dan zaljubljenih. 

Najlepse cestitke za Dan zaljubljenihKako da upotpunite obeležavanje praznika Ljubavi… Jednostavno, provedite ga sa voljenom osobom… Ukoliko to ipak ove godine nije moguće, pronašli smo pravi način da ga ipak, makar u mislima provedete zajedno.

A prava poruka, poslata pravoj osobi svakako će ga ulepšati oboma i izmamiti osmeh barem na dva lica toga lepog dana… Zato ne oklevajte, uživajte u slavljenju Ljubavi…

1. Na mom telu otisci tvojih prstiju, na usnama mi ukus tvojih usana, na jastuku vlasi tvoje kose, na meni miris tvog tela – sa TOBOM saznah šta je to ljubav!

2. Na ovom ekranu bele boje ne mogu stati sve želje moje, ali mogu stati 25 slova: “Iskreno te volim ljubavi moja!”

3. Zaslepi mi vid – opet ću te gledati, oduzmi mi sluh – opet ću te slušati,rani mi srce – opet ću te voleti.

4. Kad se noć spusti i prekrije prozor tvoj, po nebeskoj pomračini poljubac ti šaljem svoj… Nek poljubac stigne tamo gde ne mogu ja i tiho ti šapne: „Volim te, ljubavi moja jedina!“

5. Ako me trebaš pošalji neki broj: 1 – za ljubav, 2 – kao prijatelj, 3 – da ti pričam, 4 – da te slušam, 5 – radi romantike, 6 – da te poljubim, 7 – radi seksa, 8 – za ceo život.

6. Jedan poljubac za dobro jutro ja ti sada šaljem, ti ga na usne stavi jer od srca ti ga dajem… Toplinu njegovu oseti, jer ima zadatak da te na moju ljubav podseti.

7. Čitaj sada ovo polako: niko kao ja te ne voli ovoliko jako i da te još više želim to ti sada pišem, jer bez tebe više ne mogu da dišem!!

8. Šta da ti šapnem, šta da ti pišem kad te volim koliko dišem! Kredit trošim, ruke morim: kratko i jasno – ja te volim !!!

9. Dani prolaze i vreme se gubi, ne daj me ljubavi žele me drugi… Ne daj me ljubavi, čuvaj me za sebe, kunem ti se ja volim samo tebe.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts