Najlepše šaljive Uskršnje sms poruke 2016

Najnovije šaljive uskršnje SMS poruke

Nasmejte vaše prijatelje na facebooku ili preko mobilnog, šaljivom SMS pokrukom i poželite im srećan uskrs. 

Pošaljite šaljivu sms poruku za Uskrs i obradujte vašeg šefa, sekretaricu, brata, sestru, rođaka, tetku, tatu, majku, supruga, suprugu, učiteljicu, porodicu i svie one koji su vam dragi.

Uskrs je verski događaj koji se slavi u svim hrišćanskim zemljama širom sveta. Mi smo odabrali za vas Uskršnje poruke koje će sasvim sigurno nasmejati one kojima ih uputite. Izaberite onu koja vam se najviše sviđa i poželite srećan Uskrs vašim prijateljima.

Najlepse saljive uskrsnje sms poruke
Najlepše uskršnje sms poruke

1. Koliko su duge u zeca uši, toliko ti želim radosti u duši, i koliko je lepo šareno jaje, toliko taj osećaj nek duže traje. Hristos Vaskrese! Srećan Uskrs!

2. Uskrs ide, srce kuca, ko će s kime da se tuca! To ti je prilika kao iz raja da bilo kome polupaš jaja! Hristos Voskrese!

3. Trči mali zeka preko brda i dola, jer zna da tebe poljubiti mora…
Ostavio zeka i šargarepu i kupus, samo da bi tebi poželeo SREĆAN USKRS…

4. Tebi se Bože danas molim, za sve one koje volim. Ispuni im svaku želju, neka žive u veselju, neki svaki bude dan kao VASKRS radostan. HRISTOS VOSKRESE!!!

5. Zaviri u košaricu. Tu ćeš naći pisanicu, mali zeko nju ti daje i čestitku šalje: *S*R*E*Ć*A*N* *U*S*K*R*S!

6. Nije Uskrs čestitka, ni dar skupi, niti nešto što se kupi, to je molitva i blagoslov od Boga, da svako jos više voli Hrista. Srećan Uskrs!

7. Doskakutao jedan zeko, pa mi nesto lepo reko. Danas sreću i veselje delim pa ti srećan Uskrs želim!

8. Meni mali zeko reče da vam želi puno sreće, puno šunkice i jaja, ljubavi i zagrljaja. A još k tome, dragi Bože i love kolko može. Srećan Uskrs!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts