Najnovije čestitke za Badnji dan i Božić 2016

Poželite srećan Božić i Badnji dan uz najnovije čestitke

Božić je najradosniji hrišćanski praznik jer se slavi rodjenje Isusa Hrista. Nekada se on čestitao najmilijima odlaskom u kuću, ali danas u nedostatku slobodnog vremena i večitoj žurbi to uglavnom radimo putem sms poruka.

Evo nekoliko  poruka od kojih možete izabrati onu koja Vam se najviše svidja i poslati je nekoj dragoj osobi.

cestitke za bozic

 1. Danas oprosti dužnima, daj poljubac bližnjima, pomozi tužnima….u ponoć pogledaj nebo, videćes zvezdu sto hodi i reci tiho HRISTOS SE RODI
 2. Sreća, ljubav, zdravlje i veselje… to su za tebe moje božićne želje. Toplina u srcu neka ti sja, SREĆAN BOŽIĆ od srca želim ti ja.
 3. Neka ti od Božičnog dana sve krene na bolje, da imaš za sve snage i volje, da ljubav ti bude kao najlepši san, želim ti sve najlepše za Božični dan
 4. Badnjaci ti sretni novi, Bog neka te blagoslovi, nek’ ti srećom dom zablista, jer slaviš rođenje Isusa Hrista. Srećan Božić!
 5. Šaljem ti stihove umotane snegom i dobrotom, šaljem ti najlepše želje u ovoj noći okupanoj lepotom. Srećna ti božicna noć, a radost i sreća sami će doć!
 6. Neka ti badnjeg dana sve krene na bolje, da imaš za sve snage i volje, da ljubav ti bude ko najlepši san. Želim ti sve najlepše za BADNJI DAN.
 7. Anđeli će čuvati noćas tvoj mir, Hristos će preuzeti sve tvoje boli, sv Vasilije da te čuva a moje srce da te voli.
 8. Slušam Badnjih zvona glas, setim se prijatelja u taj čas i Bogu zahvalim za sve vas. Zima je, snegovi su beli, a srce moje blagoslovljen ti Božić želi.
 9. Kad Božić pokuca na vrata i spoje se kazaljke sata, nek’ ispune ti se sve želje, tugu nek’ otera veselje.
 10. Dogoreva Badnjak sveti i polako vatrom tinja, puno zdravlja i sreće želim tebi i tvojima. Nek vas Bog stazom sreće vodi-SREĆAN BOŽIĆ HRISTOS SE RODI!
 11. U dalekom gradu u zimskoj noći, Isus spasitelj otvori oči. Od radosti i sreće anđeli zapališe sveće, a jedan od njih reče – Srecan Božić i mnogo sreće!
 12. Kada badnjak unesete , nek Vas svaka sreća sretne, sretala Vas milost Boga i u kući svakog tvoga, želje sreću i Vaš san doneo Vam badnji dan.
 13. Bog veliki i svi sveci,i svi dani i meseci i godine što dolaze, neka vašu kuću paze! Ovo je od srca želja, slavi HRISTA SPASITELJA! MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI!!
 14. Samo otvoren um prima mudrost, samo otvorene ruke primaju darove, samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdraže osobe primaju ovo poruku! Srećan Bozic!
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts