Najlepše čestitke za Badnje veče i Božic

Čestitke za Badnji dan i pravoslavni Božić

Najlepše sms poruke za Badnje veče

Nekada se odlazilo u kuću domaćina kako bi se čestitao Badnji dan ili Božić. Danas je sasvim drugačije: jednostavno pošaljete ili čestitku ili SMS poruku…

Bez obzira na način, najlepši hriščanski praznik, dan rođenja Gospoda našeg Isusa Hrista svakako zaslužuje najlepše čestitke.

Zato smo vam izdvojili, po našem mišljenju najinteresantnije…

najlepše čestitke za badnje veče i božić

1. Dobri dome SREĆAN BOŽIĆ u vekove zdravi bili, s’Badnjakom se veselili, nek vas sreća zdravlju vodi, MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI!

2. Dogoreva Badnjak sveti i polako vatrom tinja,puno zdravlja i sreće želim tebi i tvojima. Nek vas Bog stazom sreće vodi-SREĆAN BOZIC, VAISTINU SE HRISTOS RODI!

3. Kad ponoćna zvona zazvone, Isus se rodi u domu tvome. Neka vam mudrost, zdravlje i sreća, od Božića ovog bude još veća. Mir Božiji, Hristos se rodi!

4. Neka tišina ovog svetog dana donese tvom srcu mir u nadanju,radost u životu i ljubav za one sa kojima živiš! Od srca MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI!

5. Anđeli će čuvati noćas tvoj mir, Hristos će preuzeti sve tvoje boli, sveti Vasilije da te čuva, a moje srce da te voli.

6. Da ostvariš svaki san pomogao ti Badnji dan. Da u kući novac teče, pomoglo ti Badnje veče. Nek se sreća s zdravljem srodi MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI!

7. Dobro zdravlje, mir u duši, radost u mislima, mladost u srcu, uspeh u radu, puno sreće, blaga mnoga i od ljudi i od Boga. Hristos se Rodi! Srećan Božić!

8. Neka vas Anđeo kroz život vodi,  MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI!

9. Ljubav i radost, nežnost i blagost, sreća i vedrina, osmeh i toplina, neka svega toga kod tebe i tvojih za ovaj Božić puno ima!!!

10. Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Hristos se rodi!

11. Dok zadnji Badnjak gori slušaj srce što govori: Blagostanje, mir i dobrota nek vas prate celoga života. Hristos se rodi!

12. Dok nebom lete pahulje bele, dok se sada poljupci i pokloni dele, anđeli nek poruku ponesu na krilima belim, da ti najsrecniji Božić od srca želim!

13. Neka vam srebrni zraci Božićnog jutra u domu osvetle poklon ispleten od zdravlja, sreće, mira i ljubavi… SREĆAN BOŽIĆ!

14. Dobri dome, Bozic stize, dragom Bogu da smo bliže, da te greje vatra sveta, da ti sreća kućom šeta, da krst časni kolo vodi i neka se Hristos rodi!

Video čestitka za Badnji dan i Božić

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts