Šta pokloniti dečku za rođendan

Iako su devojke te koje veoma često razgovaraju o poklonima koje bi volele da dobiju, o nestrpljenju pri otvaranju istih i nadi da će ugledati baš ono što najviše žele, neosporno je i da momci vole da vide ukrasni papir i ceduljicu sa svojim imenom. Istina je da ih retko čujemo da govore o toj temi, ali zasigurno postoje stvari koje bi ih neopisivo obradovale kada bi ih dobili na poklon. Rođendan vašeg dečka je jedan od tih datuma kada bi trebalo da porazmislite o tome šta je idealan poklon za vašeg dragog.

Najbolji poklon dečku za rođendan na početku veze

Na samom početku ljubavne veze još uvek ne možete sa sigurnošću da tvrdite o ukusu svog momka. Za podrobnije poznavanje bilo koje osobe zaista je potrebno mnogo provedenog zajedničkog vremena i situacija iz kojih možete da zaključite da li osoba nešto voli ili ne. Upravo iz ovog razloga, trebalo bi postupiti dovoljno autentično a opet sa dozom sigurnosti. Sa večerom za dvoje u lepom restoranu zaista ne možete da pogrešite. Neka veče počne lepom čašom vina, uz laganu muziku i priču. U lepom društvu i lepom ambijentu, oboje ćete se osećati lepo, a vaš dečko će to shvatiti kao lep znak pažnje.

poklon decku

Najlepši poklon dečku za osamnaesti rođendan

Ukoliko vaš dečko do sada nije voleo, a možda nije ni imao mnogo potrebe, da oblači formalnu garderobu, sa 18. godina krajnje je vreme da je zavoli. Budući da sada pristupa svetu odraslih, nije loša ideja da mu poklonite jednu lepu košulju za svečane prilike. Punoletstvo sa sobom nosi i određenu dozu ozbiljnosti, te će ovakav poklon sigurno biti okarakterisan kao dobar izbor.

sta kupiti decku

Originalan romantičan poklon dečku za rođendan

Dugo razmišljate o tome šta bi mogao da bude originalan poklon za rođendan vašeg dečka i nikako ne možete da budete sigurni da je to nešto ono pravo. Možda ne bi bila loša ideja da ceo dan posvetite svom dečku. Dan započnite laganim doručkom, zasladite se tortom koju ste vi napravili za ovu posebnu priliku, odgledajte neku romantičnu komediju, uživajte u lepom danu i dobrom društvu… Šetnja pored reke bi vam zasigurno, oboma prijala. Samo veče provedite uz dobru muziku, puno lepih želja upućenih vašem momku, zdravicu i još drugih „sastojaka“ po izboru. Sigurno ćete oboje uživati, a pogotovo vaš slavljenik.

najbolji poklon

Savršen poklon za rođendan bivšem dečku

Iako se vaša dugogodišnja ljubavna veza završila, ipak ste odlučili da ostanete u prijateljskim odnosima sa svojim bivšim dragim. Koncentraciju viđanja i druženja ste proredili, ali važni datumi se ipak obeležavaju zajednički. Budući da ste sa njim proveli mnogobrojne dane, zasigurno znate šta je pravi poklon za njega. Ukoliko vaš bivši dečko voli sport i voli da trenira, odaberite nešto od sportskih rekvizita – rukavice za tegove, štitnike, kombinezon… Sa ovakvim poklonom sigurno ćete izmamiti osmeh na lice slavljeniku.

osamnaesti rodjendan

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts