Šta muškarci treba da znaju o ženama

Iako žene tvrde da su one vrlo jednostavne i da znaju šta žele, muškarci su često veoma zbunjeni.  Ipak neke stvari su univerzalne za skoro sve pripadnice lepšeg pola.

ŽENE VOLE ROMANTIKU I CVEĆE

Iako neke tvrde suprotno, gotovo svaka žena voli da je njen voljeni muškarac iznenadi nekim romantičnim gestom. Poklonite joj cveće, pa makar i bez povoda. Jedna ruža ne košta mnogo, a njoj će puno značiti. Poljubite je bez razloga, privucite k sebi. Ako na radiju krene vaša pesma, zamolite je za ples. Iznenadite je romantičnom  večerom, izlaskom, napišite joj ljubavno pismo ili stih. Poklonite joj sitnicu bez razloga.

Šta žene vole?
Šta žene vole?

MALI ZNACI PAŽNJE

Žena koja je zaljubljena, od svog muškarca ne očekuje skupe poklone. Bitnije joj je da je poklon originalan ili da muškarac zna tačno šta joj u datom trenutku treba. Vašoj lepšoj polovini mnogo znači ako je dobro poznajete, jer to shvata kao znak da je volite.

Šta žene žele da muškarci znaju o njima?
Šta žene žele da muškarci znaju o njima?

ZAŠTO ŽENE KAŽU JEDNO A MISLE DRUGO?

Da li vam se desilo da pitate svoju dragu šta nije u redu, a ona vam, vidno uznemirena odgovori: ,,Sve je u redu“. Mnogi muškarci se pitaju zašto žene govore jedno a misle drugo.

Kada se žena naljuti na vas u velikom broju slučajeva ona neće to reći, već očekuje da vi sami shvatite zašto je ljuta. Ona u tom trenutku očekuje i da se pozabrinete zbog njenog lošeg raspoloženja i da se potrudite da je usrećite. Ne brinite, to i nije tako teško, dovoljna je jedna lepa reč i jedan lep gest. Onda će smekšati, čak će i priznati zašto se loše osećala i šta joj je zasmetalo.sta zene zele

NE VOLE GRUB SMISAO ZA HUMOR

One se ne zovu za džabe ,,nežniji pol“, tako da joj se grube ili vulgarne šale koje zbijate sa drugim muškarcima verovatno neće dopasti. Ženu možete smatrati svojim drugarom ako želite da joj se poverite ili da joj tražite pomoć, ali grubi smisao za humor izbegavajte.

O ženama kruže razni vicevi
O ženama kruže razni vicevi

ŽENE VOLE KOMPLIMENTE I TEPANJA

Žene obožavaju kada im se udeli kompliment, čak i kada to ne pokazuju. To im u mnogome utiče na samopouzdanje. Vole i kada im njihov dragi tepa dok su sami. Naravno ni u jednom ni u drugom slučaju  ne treba preterivati, pošto takve stvari mogu brzo da im dosade.Takođe vole i kada ih nazovete ,,lepotice“, ,,malena“ i sličnim imenima.

Žene vole komplimente
Žene vole komplimente

OBOŽAVAJU MODU

Baš kao što muškarci vole sport i baš kao što žene uglavnom ne razumeju tu strast prema navijanju, isto tako i dame vole dobu odeću, obući i šoping. Ženi će dobar komad odeće podići samopouzdanje, a šoping im dođe kao terapija kada su pod stresom.

soping i moda

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts