Originalan božićni poklon za brata

Originalan poklon za brata

Uprkos tome što su pokloni tema koju uglavnom žene potenciraju, ne smemo zanemariti i muški udeo u toj priči. Jači pol se jednako iskreno obraduje kada ugleda ukrasnu kesu i mašnicu na njoj. S nevericom često upitaju „Je li to za mene?“ a potom se i beskrajno simpatično osmehnu kada dobiju potvrdan odgovor. Simpatije dakako treba da zasluže dobijanje poklona, ali da kupite poklon bratu uvek ima dovoljno razloga!

Idealan poklon bratu za 18. rođendan

Vaš mlađi brat za nekoliko dana postaje pravi momak! Bliži se njegov 18. rođendan i vi želite da mu kupite neki poseban poklon. Možda je ovaj povod idealan povod za neki od aksesoara koje jedan stasao mladić svakako treba da ima. Razmislite o ideji da bratu poklonite lep kožni kaiš ili leptir-mašnu sa zanimljivim dizajnom. To su stvari koje su sinonim za odraslog momka i sigurno je da neće biti zarobljene u ormanu.

Idealan poklon bratu za 18. rođendan

Originalan božićni poklon za brata

U toku praznika sa svakog izloga nas pozdravljaju natpisi sa određenim postotkom sniženja, maskote Deda Mraza i Sneška doprinose euforiji, a sugrađani užurbano traže ono nešto posebno što će sačekati drage osobe ispod jelke. Sve to doprinosi tome da se osećamo zbunjeno i da ne znamo više ni šta želimo da poklonimo nekom niti koga da pitamo za savet. Ako vam je cela ova dramatizacija došla glave, pozovite sport u pomoć! Raspitajte se za aktuelnu utakmicu i poklonite bratu i njegovom drugaru karte za prvi red iste. Nema promašaja!

Originalan božićni poklon za brata

Rođendanski poklon za brata

Načuljite uši kada vaš brat razgovara sa drugom preko telefona, i zapamtite kakav to duks iz izloga on opisuje. Uzmite novac koji ste uštedeli za specijalnu priliku i trkom po iznenađenje za svog brata.

Rođendanski poklon za brata

Najbolji poklon bratu za diplomski

Nakon što bratu čestitate odbranu diplomskog rada, obradujte ga specijalnom tortom koju ste napravili povodom ovog velikog dana u njegovom životu. Kako biste mu stavili do znanja koliko cenite njegov uspeh, neka tu ne bude kraj darivanju. Poznato nam je da momci vole akciju i adrenalin i sasvim je sigurno da će radost biti neopisiva ukoliko poklon bratu bude uplaćeno mesec dana treninga u teretani. Sport je idealno rešenje da se malo odmori od knjige.

Najbolji poklon bratu za diplomski

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts