Najlepše čestitke za Božić 2016

Najlepše Božićne čestitke 2016

Uz pripreme za Božić, potrudili smo se da odaberemo najlepše čestitke…

Zato smo se potrudili da vam barem malo olakšamo ideje za božićne želje, koje će sigurno dosta značiti vašim dragima…

Vaše je samo da odlučite koju ćete poruku uputiti na koji broje telefona ili e-mail adresu, pošto za pisanje božićni čestitki nije preostalo baš mnogo vremena…Mada, ako više volite ovaj način čestitanja, preporučujemo vam da što pre napišete i pošaljete čestitku sa odabranim tekstom na željenu adresu, kako bi stigla taman za Božić…

cestitke za bozic 76

Evo šta smo izdvojili za vas:

1. Kad ponoćna zvona zazvone, Isus se rodi u domu tvome. Neka vam mudrost, zdravlje i sreca, od Božica ovog bude još veća. Mir Božji, Hristos se rodi!

2. Tebi se Bože sada molim za sve one koje volim! Ispuni im svaku želju, neka žive u veselju, nek im svaki bude dan kao Božić radostan! MIR BOŽIJI I HRISTOS SE RODI!

3. Neka Tišina ovog svetog dana donese tvom srcu mir u nadanju,radost u životu i ljubav za one s kojima živiš! Od srca MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI!

4. Dobri dome SREĆAN BOŽIĆ! U vekove zdravi bili, s’badnjakom se veselili, nek vas sreća zdravlju vodi, MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI…

5. Danas oprosti dužnima, daj poljubac bližnjima, pomozi tuznima…. u ponoć pogledaj nebo videćeš zvezdu što hodi i reci tiho HRISTOS SE RODI

6. Da ostvariš svaki san pomogo ti badnji dan. Da u kući novac teče, pomoglo ti badnje veče. Nek se sreća s zdravljem srodi MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI

7. Dobro jutro s’milim Bogom, Anđeo je justros s’tobom. Božićno tu jutro sretno, sve neka je berićetno. Božja ruka nek te vodi, sretan Božić i Hristos se rodi!

8. Božija milost nek vas prati, nek se dobro dobrim vrati, ovo vam je moja želja Slavi Hrista Spasitelja. Gospod neka vas svuda vodi srećan Vam Božić Hristos Se Rodi!

9. Dobro zdravlje, mir u duši, radost u mislima, mladost u srcu, uspeh u radu, puno sreće, blaga mnoga i od ljudi i od Boga. Hristos se Rodi! Srećan Božić

10. Dobro jutro kućo stara, evo 7. januara. Pod nogama škripi slama, stigo Božić, blago nama. Nek vas Božija svetlost vodi, MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI.

11. Danas je svaka misao jedna želja, želja za dom, za brata, prijatelja – za lepše sutra, za dane bolje, da kao Isus imaš snage i volje… Nek osvetli Božić srca čistotom, ti čovek budi, sijaj dobrotom… A dok se neko za tebe moli, ti sreću poželi, praštaj i voli. Mir Božiji, Hristos se rodi!

12. Nek današnji blagi dan, vama bude vama radosan. Nek vam Božić vrata zlati, nek vas svaka sreca prati.ANDJEO sreće neka vas prati mir Božji.HRISTOS SE RODI!!!

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts