idealan poklon za devojke

Šta pokloniti devojci za 8. mart

Osim pripadnica lepšeg pola iz vašeg doma, vaše majke i sestre, osoba koja zasigurno očekuje dar od vas na 8. mart, Dan žena, je i vaša devojka. Bilo da je vaša ljubavna veza tek otpočela, bilo da se zabavljate već godinama, ženama uvek treba pristupiti sa jednakom dozom pažnje, naklonosti i ljubavi. Ovo je idealna prilika da odvojite malo vremena i truda i pripremite svojoj devojci jedno specijalno iznenađenje.

Damski šešir je originalan poklon

Gledajući modnu reviju na televizijskom programu, vaša draga je ugledala šešir za koji je ushićeno prokomentarisala: „Ovo je božanstveno!“ To je bio i više nego dovoljan znak da shvatite da ga zaista želi u svom garderoberu. Gotovo je sigurno da nećete uspeti da pronađete identičan šešir ali, uvek možete da prošetate gradom i u buticima pronađete alternativu.

Savet plus: Ukoliko ste uspeli da uštedite dovoljno novca, da upotpunite damski izgled svoje drage, pronađite i rukavice slične nijanse koje je i šešir.

sta_pokloniti_devojci_za_8_mart_1

Šminka je pun pogodak

Kada biste upitali bilo koju žensku osobu da li ima dovoljno šminke, njen odgovor bi zasigurno bio negativan. Uz to, verovatno bi usledio komentar: „Šminke nikad dosta!“ Stoga, ni vaša devojka nije izuzetak. Obratite pažnju koje nijanse vaša devojka preferira i u skladu sa tim odaberite i ruž za usne. Ukoliko niste sigurni koji bi to ruž najviše odgovarao, zamolite njenu najbolju drugaricu za pomoć.

Savet plus: Ukoliko ste u mogućnosti ispoštujte pravilo da bi nijansa ruža trebalo da bude ista kao i nijansa laka za nokte, pa njime upotpunite poklon.

poklon za osmi mart

Dah prirode u saksiji

Ako ne želite svojoj devojci da poklonite klasičan cvet za 8. mart poput karanfila ili ruže, odlučite se za neku biljku u saksiji. Primera radi, kaktus bi bio dobar izbor. Kaktus će zasigurno upotpuniti enterijer sobe vaše devojke, zapravo, imaće posebno odabrano mesto u njoj. Ova biljka ne zahteva puno ulaganja u nju, što je obrnuto proporcijalno njenoj lepoti.

šta kupiti devojci za osmi mart

Moja draga pravi najbolje kolače

U poslednje vreme vaša devojka se zainteresovala za pravljenje kolača, torti i drugih poslastica. Time inspirisani, idealan poklon za 8. mart vašoj devojci bi bili kalupi za kolače zanimljivih oblika. Ako malo obiđete prodavnice, pronaći ćete svakojaka rešenja – srca, zvezde, medvediće…  Uz to, kupite nekoliko časopisa sa „slatkim“ receptima i sve zajedno predajte kao poklon.

Savet plus: Vaša devojka sigurno neće odbiti da vam napravi kolače u novim modlama, te je lepo veče u dvoje dodatna poslastica.
idealan poklon za devojke

Futrola za naočare

Ukoliko je vaša devojka od nedavno počela da nosi naočare sa dioptrijom, vrlo je verovatno da još uvek nije pronašla idealnu futrolu za njih. Ipak, potrebno je mnogo razgledanja kako bi se pronašla ona prava. Ženski praznik je idealan datum da baš vi uložite trud, i uz dobro poznavanje njenog ukusa, pronađete onu za koju ste sigurni da bi joj se dopala. U poslednje vreme mogu se pronaći futrole sa ručno slikanim detaljima, poput cveća, što je svakako originalno i unikatno. Oduševljenje vaše devojke je neosporno.

najbolji poklon za dan žena

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts