Najnovije Uskršnje čestitke i slike 2016

Ni za jedan drugi dan u godini ne vazi više ona čuvena srpska krilatica “ biti u miru sa samim sobom i sa drugima „, nego za Uskrs. Naime, veruje se da bi valjalo oprostiti svima onima koji su se na bilo koji način ogrešili o vas, baš kao što je i Gospod naš Isus Hristos oprostio onima koji su ga razapeli. Naravno, oprostiti bi trebalo i bilo kog drugog dana, jer je to dobro za vašu dušu, a ne za one koji su vas povredili. Pa, ipak svi znamo da je to u mnogim slučajevima prilično teško. Zato je najbolje to uraditi za najveći hrišćanski praznik, jer su tokom Vaskrsa ljudi mnogo mirniji, okrenuti poroddici, prijateljima i koliko – toliko tradiciji.

Želeći da vam pomognemo da pokušate da oprostite, predlažemo vam da upravo vi čestitate prvi Uskrs onome ko vas je na bilo koji način povredio. A svakako je najbezbolniji način da to uradite, ujedno i najjednostavniji – pošaljite čestitku ili sms poruku toj osobi, u kojoj ćete joj poželeti sve najbolje za vaskršnje praznike. Pa čak i ako se dogodi da ne odgovori, verujem da ćete se vi bolje osećati.

Pred vam su neke od najnovijih uskršnjih čestitki, a nadam se da ćete pronaći najpogodniju za svoje prijatelje, ali i one koji to, iz nekog razloga više nisu…

uskrsnje slike jaja

Najnovije Uskršnje čestitke

  1. Poleteli anđeli poput ptica, dotaknuli predivan osmeh tvoga lica. Nek ti prenesu poruku na krilima belim da ti sve najlepše za Uskrs želim, HRISTOS VOSKRESE!
  2. Boja crvena što se blista u znak vaskrsenja Hrista, za sreću tvoju nek zablista ko suza Božija čista, nek je srećno vaskrsenje Hrista!
  3. Nedeljno jutro kad zablista, radosno docekajte VASKRSLOG HRISTA, jer on pobedi smrt i uvede nas u rajski vrt. HRISTOS VASKRSE!!!
  4. Srećan Uskrs domaćine, da imate goste fine da zdravica kruži, da se vino dobro služi, da u domu cveta sloga da je zdravlje dar od boga, da se vazda pesma ori, da se mudra reč zbori, nek je Uskrs srećan svima da slavite vekovima! HRISTOS VASKRESE
  5. Uskrsnog smo zeku poslali do vas, valjda je uspio doć u pravi čas. Šaljemo po njemu zdravlje, ljubav, sreću i čestitamo uskrs uz šunku največu. Sretan Uskrs!!!
  6. Kad do tebe zeka skokne, želim da te u lice cmokne! Da ti punu korpicu nade i srece donese, a sve brige i tuge odnese. Srećan uskrs. HRISTOS VASKRESE.
  7. Topli pozdrav vama svima što vas u toj kući ima, da ste svi živi, i zdravi, da se Vaskrs večno slavi. Da vas prati blagoslov večni i da su vam svi praznici srećni. HRISTOS VASKRESE.
  8. Poleteli anđeli poput ptica, dotaknuli predivan osmeh tvoga lica. Nek ti prenesu poruku na krilima belim da ti sve najlepše za Uskrs želim, HRISTOS VOSKRESE!
  9. Svaka minuta srećna Vam bila, svaka Vam se želja ispunila. Za Vaskrs nek Vas sreća prati, lepše želje ne možemo dati. VAISTINU VOSKRESE!
  10. Nek je srećno jaje što na stolu stoji, nek vas Bog čuva i blagoslovi, da Vam uvek dom blista na vaskrsenje Isusa Hrista!

Najlepše Uskršnje slike

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts