Šta pokloniti mami za 8. mart

Iako većina žena zastupa mišljenje da bi svaki dan u godini trebalo da bude „njihov dan“, odnosno da im se pažnja, briga, ljubav i lepa reč poklanjaju svakodnevno, jedan datum za darivanje žena je opšte prihvaćen. U pitanju je Međunarodni dan žena ili, svima poznatiji kao „Dan žena“ koji se obeležava na 8. mart još od 1972. godine.

Tada žene uz osmeh odgovaraju na čestitku „Srećan 8. mart“ i željno iščekuju da otpakuju poklone i vide šta se iza mašne krije. U tom poklonu žene često uviđaju to koliko su nekome važne, kao i to koliko su voljene. Jedna žena u našim životima svakako je zaslužila jedinstven poklon, a ta žena je naša majka. Nudimo vam nekoliko predloga šta da poklonite svojoj majci za njen dan, Dan žena.

Sa čokoladom i cvećem nikada nećete pogrešiti

Neki bi se odvažili da prokomentarišu kako je ovaj predlog potpuni kliše, ali klasika je nekada i najbolje rešenje. Baš kao što u sferi mode sa malom crnom haljinom nikada ne možete omanuti, tako i slatkiš i cveće uvek iznova umeju da očaraju. Pronađite neko elegantnije pakovanje tamne čokolade i odaberite raskošan cvet u cvećari. Uz predaju poklona, ne zaboravite na osmeh i čestitku i verujte da ste učinili pravu stvar!

sta_pokloniti_mami_za_8_mart_1

Mame vole lepu frizuru

Ukoliko vaša majka u poslednje vreme zbog obaveza na poslu, ali i onih poslova u kući i oko nje, ne može da pronađe slobodnog vremena da ode u frizerski salon i stilizuje svoju frizuru i ulepša se, sada je prava prilika da je time obradujete. Uplatite svojoj mami u obližnjem salonu šišanje, fabranje koje će osvežiti njenu boju kose i feniranje – osmeh i rečenica „Hvala ti puno“ su zagarantovani!

najbolji poklon za mamu za dan žena

Knjiga je dobar izbor

Sigurno ste do sada već zaključili uz koje žanrove knjiga vaša mama najviše uživa dok ih čita pred spavanje ili u popodnevnim časovima uz kafu. Tržiste je i više nego bogato raznolikošću, te možete da birate između poezije, ljubavnih romana, kratkih priča i eseja, beletristike… Pogledajte u knjižari šta je u ponudi i pronađite idealan poklon za vašu mamu. Ne zaboravite posvetu!

šta kupiti mami za osmi mart

Originalan nakit

Većina žena je zaljubljena u nakit i svaka će vam reći da bi mogla da obnovi svoju kolekciju iako škrinja za nakit jedva da može da se zatvori. Ukoliko je vaša majka ljubitelj ručnih radova, potražite unikatan nakit. Kreativni ljudi uspevaju da mnogobrojne ideje sprovedu u delo, te među njima pronađite idealan poklon za 8. mart za vašu mamu. Alternativu uvek možete pronaći u poludragom kamenju, koje odaberite po horoskopskom znaku svoje majke. Ametist, oniks, rozenkvarc – složićete se da je to jedinstven poklon.

ideje z apoklon majci za osmi mart

Predmeti od kože

Kada su odevni predmeti u pitanju, koža je apsolutna klasika u tom domenu. Elegantan crni kaiš može da se kombinuje uz gotovo sve pantalone i suknje, i idealan je i za svakodnevni autfit ali i za posebne prilike. Prištedite novac i specijalno za 8. mart obradujte mamu.

originalan osmomartovski poklon

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts