Šta pokloniti devojci za rođendan

Iako često izgovaraju rečenicu da se poklonu u zube ne gleda, ne bismo mogli tvrditi da su devojke apsolutne pobornice ovog stava. Devojke imaju naviku da u poklonu koji dobiju analiziraju koliko je osobi koja poklanja stalo do njih, koliko je vremena utrošeno na odabir poklona – da li je u pitanju neki tipičan poklon ili je pak u pitanju neka unikatna ideja. Bilo da je u pitanju poklon sa specijalnim povodom, bilo da specijalnog povoda za poklanjanje nema, ženski pol neće moći da sakrije svoje oduševljenje kao i nestrpljivost da poklon otvori.

Najbolji poklon devojci za rođendan na početku veze

Prema mišljenjima pojedinih ljudi, na početku ljubavne veze ne bi trebalo prenagliti sa iskazivanjem emocija, upoznavanjem svog partnera i članova porodice, a isto tako ni sa raskošnim darivanjem svoje devojke. Međutim, niko vas ne može ubediti da je tako definitivno ako vi osećate drugačije. Ako i posle samo 3 nedelje veze sa svojom devojkom osećate izrazitu bliskost i neverovatnu hemiju između vas, pratite svoje emocije i postupite u skladu sa njima. Ukoliko vaša devojka voli prirodne i čiste mirise pronađite za nju posebnu notu eteričnog ulja. Uz to, pronađite i neki orijentalan nakit i biće to jedan lep paketić.

Ako pak i dalje osećate da se niste dovoljno zbližili, organizujte jednu romantičnu večeru povodom njenog rođendana. To će biti lep poklon i gest.

poklon devojci za rodjendan

Najlepši poklon devojci za osamnaesti rođendan

Uglavnom devojke veliki značaj pridaju svom punoletstvu i nedeljama pred taj važan datum se pripremaju za proslavu. Bilo da je u pitanju događaj sa mnogo zvanica ili događaj sa odabranim društvom, devojke vole da isplaniraju svaki detalj. S tim u vezi, toaleta mora biti zaista posebna. Ukoliko želite da ostavite poseban utisak na svoju devojku, prošetajte s njom gradom i oslušnite njene reakcije na pojedine modele haljina. Ako ste uštedeli dovoljno novca za ovu priliku, sutradan možete otići i odabrati neku za vašu lepšu polovinu. Posebna haljina za posebnu priliku od posebne osobe. Pun pogodak.

Naravno, unapred proverite da haljina za rođendansko slavlje već nije kupljena. Ne bi bilo dobro da se desi da joj i vi ali i njena majka kupite toaletu za to veče.

poklon devojci za osamnaesti rodjendan

Savršen poklon za rođendan bivšoj devojci

Istini za volju, ljubav se ugasila. Vi ste krenuli nekim drugim putem, a krenula je i ona, vaša bivša devojka. Ukoliko su razlozi vašeg prekida ljubavne veze vaša nova interesovanja, novi periodi u vašim životima, ili bilo šta drugo što nije ozbiljna prepirka, vaša bivša devojka svakako zaslužuje makar mali znak pažnje na njen rođendan. Neosporno je to da više niste par, ali zasigurno je delić prijateljstva i posebne „konekcije“ ostao među vama. Stoga, dakako da nema greške ako spremite dar za nekada jako blisku osobu. Ukoliko vaša bivša devojka, primera radi, studira književnost, sigurno nećete pogrešiti ako joj poklonite knjigu nekog klasika. Ako bi to bila ruska književnost, potražite neke naslove Dostojevskog, Šolohova, Jesenjina…

poklon za rodjendan bivsoj devojci

Sa druge strane, sa jednim lepim buketom gerbera ili gladiola sigurno ćete postići oduševljenje.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts