Moderne muške frizure za 2014. godinu

Najbolje aktuelne muške frizure za dugu i kratku kosu

Muške frizure ove sezone, u odnosu na prethodne, nisu podložne velikim promenama, već samo trpe blage promene. U 2014.godini, najmodernije su muške frizure srednje dužine kose, koje se mogu oblikovati na više načina. Takodje, aktuelne su kratke frizure sa razbarušenim krajevima, ali I duga kosa oblikovana na više načina.

Od svih predstavljenih trendova za 2014, posebno se ističe muška frizura koja predstavlja kombinaciju duže I kraće kose.

Ako želite promenu I novu frizuru u trendu, skratite kosu sa strane asredinu ostavite dužom. Kombinacije su skoro neograničene. Pogledajte fotografije I pronadjite inspiraciju za svoju frizuru.

moderne muske frizure

Najbolje frizure prema obliku lica

Frizuru treba prilagoditi obliku lica.

Ako imate okruglo lice, onda će vam najbolje pristajati više volumena na dužem delu kose, što će izdužiti lice. Sa strane kosu treba skratiti što više. Efekat je moderan a lice će vam delovati izduženije.

Ako je vaš oblik lica ovalan, verovatno će Vam pristajati bilo kakva frizura jer ovakav tip lica trpi sve stilove. Poželjno je ipak ostaviti nešto dužine  sa strane, ali bez preterivanja sa velikim dužinama po sredini glave, da ne biste potencirali I naglašavali izduženost lica.

muska frizura nejednake duzine
Muška frizura nejednake dužine

Srednja dužina kose omogućuje muškarcima mogućnost oblikovanja – od opuštenog stila do frizure za poslovne prilike. Za neformalne prilike potrudite se da kosa deluje opušteno, bez preterane upotrebw voska ili gela. Za poslovne sastanke, malo obuzdajte kosu I izbegavajte drastičnu asimetriju pri oblikovanju.

Aktuelne asimetrične frizure

Ove godine, u trendu su naizgled neuredne razbarušene muške frizure. Asimetrična razbarušena kosa, pravi je izbor koji garantuje moderan utisak. Asimetrija se najlakše postiže sa stepenasto ošišanom kosom koju ćete oblikovati po želji. Takodje, osim oblikovanjem asimetričnost možete postići I takvim načinom šišanja – od blago asimetričnih oblika, do onih drastičnih koji su preporučljiviji za mladje muškarce.

razbarusena-muska-frizura
Razbarušena muška frizura

Kratke frizure za muškarce sa bradom

Kombinacija dužih pramenova u sredini, I kraćih spolja, idealna je za muškarce s bradom. Takodje, lepo će izgledati I kosa jednake dužine ali blago razbarušena I učvršćena gelom ili voskom.

Frizura za muškarce sa bradom
Frizura za muškarce sa bradom
Frizura za muškarce sa bradom
Frizura za muškarce sa bradom

Najbolje muške frizure za dugu kosu

Stepenasto ošišana kosa sa razdeljkom koji je opušten je jako moderna za muškarce sa dugom kosom. Krajeve tretirajte voskom da bi došli do izražaja.

Frizura za muškarce sa dugom kosom
Frizura za muškarce sa dugom kosom

Ako baš imate znatno dužu kosu, možete je prvo stepenovati I isfenirati ravno. Ovo je frizura sa posebnim efektom I jako je moderna I deluje uredno. Aktuelne frizure podrazumevaju I širok spektar oblika duge kose muškaraca.

Duga muška kosa
Muška frizura za dugu ravnu kosu

Duga kosa može se stilizovati I blagim prelamanjem kose. Samo napravite razdeljak koji odgovara vašem tipu lica, dodajte malo voska I imaćete modernu aktuelnu frizuru.

Muška frizura za blago talasastu kosu
Muška frizura za blago talasastu kosu
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts