Najlepše heklane haljine i suknje

Heklane i pletene haljine i suknje, iako nas prvo asociraju na naše bake, ušle su u modni svet na velika vrata i na neuzdrmanoj su poziciji već nekoliko sezona.

Naravno, modeli su drugačiji, kao i boje i materijali u odnosu na ono što možemo naći u starim ormanima.

Komadi pletene ili heklane garderobe biće unikati ako ih sami izštrikamo, odnosno ako su ručno napravljene, ali za to je potrebno dosta vežbe, talenta, vremena i možda po koji savet od iskusnijih žena.

Srećom, modna industrija je, lansirajući ovakvu garderobu napravila pravi bum pa različiti proizvodjači nude širok izbor ovakve garderobe koja se lako nalazi i na domaćem tržištu.

Umesto da se latite igle, obidjite nekoliko šoping centara i sigurno ćete naći nešto što vam odgovara: heklane tunike, šortsevi, haljine, suknje, prsluci pa i kupaći kostimi…

U kombinaciji sa čipkanim detaljima, i od raznih materijala, od svile, pamuka, izbor je više nego zadovoljavajući za svačiji ukus.

Takodje, u zavisnosti od modela i materijala, pletene i heklane haljine i suknje pogodne su za nošenje svakog dana ali i u svečanim prilikama, pa I za plažu.

Heklane suknje možete kombinovati sa tanjim svilenim bluzama najbolje u jednoj boji. U zavisnosti od dužine i vaše figure, možete ih nositi na posao, fakultet, u svakodnevnim prilikama.

Heklane haljine su dobar izbor ako ste u nedoumici šta da obučete. One su same po sebi dovoljno atraktivne i ne treba da se mučite razmišljajući o nekim dodatnim detaljima.

Interesantna je kombinacija heklane garderobe sa heklanom obućom, odnosno ultramodernim čizmicama.

Igrajte se bojama, naročito ako ste mladji. Za devojke su na raspolaganju I super kratki šortsevi koji su prošlih sezona pa I ove modni ultimatum.

Pletene tunike mogu se kombinovati sa jednobojnim suknjama I pantalonama ili džinsom. Heklana garderoba pogodna je za različite kombinacije od kojih zavisi da li ćete na kraju dobiti elegantan izgled ili sportski i opušten.Takodje prilagodljiv je svim životnim dobima.

Pogledajte slike iz naše galerije. Inspirišite se i izaberite najlepše tunike, letnje heklane i pletene haljine i suknje, šortseve…

Pletena haljina u beloj boji sa dugim rukavima idealna je za početak proleća, i sa blagom dozom elegancije može biti dobar izbor i za odlazak na posao.

heklane haljine pletena

Heklana haljina može biti vrlo elegantna i to u kombinaciji sa takodje heklanim čarapama.

heklane-haljine-svecana

Ova haljina je pravi primer domaće radinosti. Idealno rešenje za letnje dane i odlazak na plažu.

letnje heklane haljine

Heklana haljina u bež boji sa ljubičastom trakom i raznim mustrama pletenja koje su idealno spojene može biti dobar izbor i za odlazak na venčanje.

Heklana haljina bez

Heklana suknja sa cvetnim detaljima idealna je za letnje dane. Postava je obavezna!

heklane suknje

Heklane tunike kombinujte sa helankama ili jednostavnim jednobojnim pantalonama. Leti, mogu se nositi kao haljinice ili samo preko kupaćeg kostima.

heklane-tunike

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts