Najlepše tetovaže slova

Saveti i slike za tetovaže sa slovima

Kada se ljudi odlučuju prvi put na tetoviranje, uglavnom reše da to bude  tetoviranje ruke ili tetoviranje noge i to diskretno, pa su redovan izbor – upravo tetoviranje slova.

Deo tela izabran za stavljanje tetovaže sa slovima, je obično spoljnji deo lista, koji je odlično mesto za tetoviranje jer daje veliku ravnu površinu pa nema problema da pri pregibu mišuća dodje do deformacije “teksta”. Takodje, gležnjevi su jako interesantne pozicije za tetovažu slova, ali manjih dimenzija.

Tetovaže slova na nogama su posebno popularne tokom leta.

Tetovaža slova kao posebna oblast tatu umetnosti

Tetoviranje slova je zbog sve komplikovanijih i zahtevnijih želja klijenata kao i zbog učestalosti zahteva klijenata za upravo ovakvom tetovažom, postalo posebna oblast umetnosti tetoviranja.

tetovaze slova

Jedno jedino slovo, slova kao simboli, inicijali, tekstovi, imena i još bezbroj kombinacija su na raspolaganju onima koji bi da telo trajno ukrase tetovažom slovima i tako označe bitnu osobu, datume rodjenja… Slova su naravno estetizovana, u kombinaciji sa laganim crtežom. Latinica, ćirilica, kineska, japanska, arapska, i druga pisma – izbor je gotovo neograničen. U profesionalnim salonima će vam dati šemu skoro svih atraktivnih pisama koja se koriste za tetoviranje.

Dobro razmislite da li su slova idealan izbor

Danas ima dosta odličnih vizuelnih rešenja za tetoviranje slova, ali pre negodo donesete konačnu odluku, pročitajte još par saveta.

Potrebno je da dobro  razmislite pre nego što se rešite definivno za slova, jer neke poruke i osećanja možete mnogo bolje iskazati slikom. Ovo naročito važi za one koji bi tetovaže slova koje se sastoke od mnogo teksta.

Slova koja su istetovirana, znajte, nikada neće izgledati isto kao slova koja su na papiru. Da bi izgledala što približnije, poslušajte savete tatu majstora i ne preterujte sa nerealnim zahtevima.

Ljudska koža nije papir!

Vaša koža naravno nije ravna poput papira, i slova poređana na koži moraju se drugačije organizovati da ne bi izgledala neuredno i amaterski uradjena.

Mnoge vrste slova, da kažemo “fontovi” tatu majstorima ne pruža mnogo prostora za umetničku kreativnost i maštovitost, zato je vrlo verovatno da će se majstori poslužiti grafičkim trikovima kako bi slova na tetovaži napravio lepšim I efektnijim. Konsultujte se sa njim za najbolje rešenje, i oko toga da li će slova biti samo blago ukrašena ili sa mnoštvo dodatih detalja u boji.

Uklopite tetovažu sa slovima sa ostalim tetovažama

Ako želite tetovažu koja zapravo čini mnogo teksta, dakle puno karaktera, morate se potruditi, da uz savet tatu umetnika, izaberete rešenje koje će se dobro uklapati sa tetovažama koje već imate i koje su u blizini mesta na koži gde pčanirate novi ukras na koži. Različite tetovaže sa različitim stilovima i tipovima slova svud po teli možda nisu najlepše rešenje.

Za kraj, pogledajte našu galeriju fotografija sa tetovažama slova. Možda pronadjete inspiraciju za vaš budući trajni ukras.

slova tetovaze na boku
Tetovaža slova na boku
tetovaza slova prst
Tetovaža slova na prstu
TETOVAZA SLOCA STOPALO
Tetovaža slova na stopalu
TETOVAZA SLOVA IME
Tetovaža slova imena drage osobe
tetovaza slova krupna
Tetovaža krupnih slova na rukama
tetovaza slova rame
Tetovaža slova na ramenu
tetovaza slova ptice
Tetovaža slova i ptica
Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts