Najnovije Uskršnje poruke i slike 2016

U skladu sa predstojećim praznikom i novim trendovima u čestitanju, pripremili smo za vas najnovije uskršnje slike i poruke. Nadam se da ćete uživati u interesantnim, stihovanim porukama, kao što smo i mi uživali dok smo ih birali.

I mada se ponekad čini da se ljudi otuđuju jedni od drugih, tek za velike praznike, poput Božića, Uskrsa i Nove godine, zapravo možemo da vidimo koliko nam je stalo do drugih. Naravno, uvek postoje oni koji su protiv ovakvog načina čestitanja najradosnijeg praznika svih hrišćana, ali mi tu ne možemo ništa. Jer ubrzan način života diktira nove uslove ponašanja, pa samim tim i čestitanja praznika.

Bilo kako bilo, ako želite da obradujete nekoga i ukažete mu pažnju za predstojeći praznik, najbrža i najlakša varijanta jeste da mu pošaljete sms poruku ili, pak pošaljete uskršnju čestitku sa nekom lepo sastavljenom porukom. Nadam se da ćete u nastavku pronaći odgovarajuću poruku ili sliku…I ne zaboravite na uskršnji pozdrav: Hristos voskrese! – Vaistinu voskrese!

srpske uskrsnje sms poruke

Najnovije Uskršnje poruke

  1. Koliko su duge u zeca uši, toliko ti želim radosti u duši, i koliko je lepo šareno jaje, toliko taj osećaj nek duže traje. Hristos Vaskrese! Srećan Uskrs!
  2. Tebi se Bože danas molim, za sve one koje volim. Ispuni im svaku želju, neka žive u veselju, neka svaki bude dan kao VASKRS radostan. HRISTOS VOSKRESE!!!
  3. Dok vaskršnje lomiš jaje neka mir tvojom dušom vlada, nek ti Hristos snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada. HRISTOS VASKRSE!
  4. Neka Vam Bog snagom ovog jutra daruje uvek bolje sutra i daruje blagoslov večan, neka Vam je Uskrs srećan! HRISTOS VASKRESE!!
  5. Kad do tebe zeka skokne, želim da te u lice smokne! Da ti punu korpicu nade i sreće donese, a sve brige i tuge odnese. Srećan USKRS! Hristos Vaskrse!
  6. Hristos voskrese da kaže svima, da život večni posle smrti ima! Da u Raj uđe duša čista, koja na zemlji strada za Hrista. Hristos voskrese!!!
  7. Nije Uskrs cestitka ni darovi skupi, vec nesto sto covek ne moze da kupi. To je molitva i blagoslov od Boga da svako jos vise voli bliznjega svoga.
  8. Koliko su duge u zeca usi toliko ti zelim radosti u duši i koliko je lepo šareno jaje toliko taj osećaj nek traje! Sretan Uskrs!
  9. Neka Vam kuca u veselju blista i srecno vam vaskresenje Hrista!
  10. Sveto jaje uskršnjeg jutra što ti danas kuću krasi, nek ti donese svaku sreću i od svake muke spasi. HRISTOS VASKRSE!

Najnovije Uskršnje slike

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts