Najlepše slike i čestitke za Uskrs 2016

Sigurno i vi imate nekoga koga ne možete da zagrlite i čestitate mu predstojeći praznik onako kako biste želeli. A svakako je Uskrs, pored toga što je najradosniji hrišćanski praznik, prilika da se okupe svi članovi porodice. Mada, svi smo svesni činjenice da ubrzani tempo kojim većina nas živi vrlo često ne daje priliku da provedemo onoliko vremena koliko bismo želeli sa nama dragim osobama.

Pa ipak, to nikako ne znači da im ne možemo pokazati koliko nam je stalo do njih. A načina za iskazivanje poštovanja i ljubavi je zaista mnogo, pa čak i ako nama drage osobe ne žive blizu.

Zato, ako želite da obradujete nekoga ko ne živi blizu, razmislite o ideji da pošaljete čestitku za Uskrs. Posebno ako je reč o, što kaže naš narod „osobi starog kova“, ovakav vid pažnje će sigurno ceniti više nego pripadnici mlađih generacija. Jednostavno zato što je nekada jedini način čestitanja praznika bio slanjem čestitki.

Naravno, vremena se menjaju, pa i načini čestitanja. Tako je danas aktuelno čestitanje putem slanja sms poruka na mobilni telefon ili en-mail, ali čini se jedan od najzanimljivijih i najzastupljenijih načina je putem društvenih mreža. Tako je, recimo Facebook za Uskrs i druge praznike preplavljen različitim porukama, slikama, pričama….koje su vezane za aktuelni praznik.

Upravo iz tog razloga, bilo nam je prilično teško da se odlučimo koje su to najlepše slike i čestitke za Uskrs. Nadamo se da ćete uživati u našem izboru, te da ćete obradovati vama drage ljude za nastupajući praznik.
Srećan Uskrs!

zelje i cestitke za uskrs

Najlepše čestitke za Uskrs

  1. Na livadi crkva stara, zvono s zvonom razgovara. Svanuo je dan spasenja, dan Hristovog Vaskrsenja. HRISTOS VASKRESE!
  2. Neka ti radost uskrsnuća vrati veru u život, neka nestane zlo a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac a sreća večni pratilac! HRISTOS VASKRESE!
  3. Ova poruka kroz vazduh juri, jer joj se danas opasno žuri. Da prenese svima sve najlepše želje, i ove moje reči koje svima SREĆAN USKRS žele!!! Hristos vaskrese!!!
  4. Dobar dan dobri dome, neka vam se jaja lome. Dok crkvena zvona zvone, nek vas radost obasjava, radost celog Pravoslavlja! HRISTOS VOSKRESE!
  5. Svaka minuta srećna Vam bila, svaka Vam se želja ispunila. Za Vaskrs nek Vas sreća prati, lepše želje ne možemo dati. VAISTINU VOSKRESE!
  6. Neka se pred tobom otvori put, neka vetar uvek bude iza tvojih leđa, neka te prati samo ljubav i sreća i neka ti BOG bude zaštita najveća. SRETAN USKRS..!
  7. Svaka minuta srećna Vam bila, svaka Vam se želja ispunila. Za Vaskrs nek Vas sreća prati, lepše želje ne možemo dati. VAISTINU VOSKRESE!
  8. Neka ti radost uskrsnuća vrati veru u život, neka nestane zlo a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac, a sreža večni pratilac! HRISTOS VASKRESE !!!
  9. Nek je srećno jaje što na stolu stoji, nek vas Bog čuva i blagoslovi, da Vam uvek dom blista na vaskrsenje Isusa Hrista!
  10. Šarena korpa na stolu stoji, maleni zeka jaja broji. SREĆAN VAM VASKRS DRAGI MOJI !!!!

Najlepše slike za Uskrs

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts