Kirkolina čaj za mršavljenje

Kirkolina čaj za mršavljenje uglavnom je svojim dejstvom orjentisan na delovanje na crevni sistem odnosno na lenjost creva. Opstipacija odnosno lenjost creva prema nekim procenama je prisutna kod čak 30 odsto populacije, i češće se javlja kod žena nego kod muškaraca. Suština ovog problema do kraja medicinski nije objašnjena, ali se najviše odnosi na poremećaj motorike sreva.

Ali tato se zna da u slučaju da opstipacija dugo traje, može da dovede do nakupljanja toksičnih materija u organizmu, proširenja debelog creva a u težim slučajevima i do pucanja debelog creva.

Lekovito bilje i čajevi

Lekovito bilje se tradicionalno dugo koristi za mnoga oboljenja pa tako i za poboljšanje rada crevnog sistema. Naviše se nekada koristio čaj od lista sene i kore krušine.

Naime, materije koje sadrži sena, spadaju u grupu komponenata koje su prirodni lek a koji deluju na organizam 8 do 12 sati po konzumiranju čaja. Čaj je najbolje uzimati pre spavanja , uveče. Tako se tokom noći podstiče proces probave a laksativni efekat oseća se ujutru.

Biljni čajevi, osim što dovode do olakšanja, uz njihovo konzumiranje, organizam dobija i neophodnu tečnost koja je potrebna za normalizaciju rada i funkcije crevnog sistema.

kirkolina čaj

Kako deluje Kirkolina čaj

Navedene lekovite biljke u kombinaciji sa drugim komponentama u Kirkolina čaju, kako proizvodjači navode, pospešuju varenje, ubrzavaju metabolizam i eliminaciju štetnih materija iz organizma. Takodje, Kirkolina čajevi imaju manju koncetraciju aktivnih komponenti iz lekovitog bilja, pa je tako njihovo dejstvo blaže i nema pojave bolnih grčeva u stomaku.

Kirkolina prizvodi za borbu protiv celulita

Celulit kao sve češći problem savremene žene, teško je i sprečiti i lečiti. Ove naslage na koži koje zadaju uglavnom estetske probleme damama, u vodu nagomilanih masnoća, vode i toksina iz organizma mogu biti prava noćna mora. Celulit je svojstven samo ženama, uglavnom je njegova pojava genetski uslovljena ali na njegovu prosutnost utiče i nezdrav način života, masna hrana, pušenje, alkohol, kafa…

Retke srećnice mogu se pohvaliti da nemaju problema sa celulitom (narandžinom korom)

Proizvodjači Kirkolina preprata za borbu protiv celulita navode da ,s obzirom da celulit nije obično salo, ne može da se ukloni klasičnom dijetom, već se može samo smanjiti. Kada se smanji unoshrane u organizam, telo će koristiti zalihe, ali je vrlo moguće da celulit ostane. Upravo zbog ovakvog karaktera i otpornosti naslaga celulite potreban je drugačiji pristup, koji će sistematski delovati na sve njegove uzročnike.

Kirkolina zato nudi čaj protiv celulita koja uz još neke anticelulit preparate, čini , prema navodima proizvodjača, jedinstvenu i potpunu terapiju protiv celulita.

Čaj protiv celulita, tvrde, poboljšava cirkulaciju, povoljno utiče na procese razmene hranljivih materija i razgradnju masti, olakšava drenažu tečnosti u tkivima i eliminaciju metaboličkih produkata.

karkolina caj protiv celulita

Rezultati

Efekti upotrebe kirkolina terapije protiv celulita vide se kao uspešna redukcija nagomilanog masnog tkiva, redukcija celulita, i koža koja je zategnuta i sjajnija. Na mnogim forumima sa temom Kirkolina čajeva i gelova, naći ćete neka svedočenja i iskustva o tome koliko su nekim ženama i na koji način, Kirkolina prozvodi pomogli pri skidanju suvišnih kilograma i pri skidanju problematičnih naslaga celulita.

Anticelulit Kirkolina gel, je specijalno formulisan i na bazi je dobro pozatog bršljena i kestena sa etarskim uljima ruzmarina i limuna i kofeinom. Omogućava efikasnu borbu protiv celulita. Navodno, upotrebom ovog gela jača se prokrvljenost površinskih slojeva kože i tako ubrzava mikrocirkulacija, što deluje na intenzivnije metaboličke procese na mestu gde se primenjuje i strukturalnu razgradnju celulita. Na kraju, nagomilane tečnosti i štetne materije se polakoeliminišu iz tkiva celulita, a povećava se vlažnost i elastičnost kože, na mestima gde ste gel primenjivali.

Cena Kirkolina preparata za borbu protiv celulita

Kirkolina čaj protiv celulita košta od 130 do 200 dinara. Gel protiv celulita staje 480 dinara. U odnosu na brojne druge preparate, ovi čajevi i gel su relativno povoljni i mogu se naći u skoro svim apotekama pa i nekim marketima.

Poslednjih decenija je uopšte u celom svetu a i u našoj zemlji, drastično povećan broj gojaznih ljudi. Svetska zdravstvena organizacija upozorava da gojaznost polako poprima epidemijske razmere i postaje jedan od vodećih zdravstvenih problema na svetu.

Posebno zabrinjavajuće je i to da je sve veći broj dece gojazno. Idealna metoda za smanjivanje telesne težine ne postoji, obično je potpuno individualna stvar, ali možda je bolje, u odnosu na brojne preparate u kapsulama ili u vidu šejkova, najpre probati sa preparatima od lekovitog bilja, odnosno, sa prirodnim čajevima.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts