Akva park „Klub S“, Jakovo

Akva park Klub S – Jakovo, predstavlja luksuznu atrakciju za sve generacije. Tokom letnjih meseci, nezaobilazno je mesto za spas od vrelih dana. Jedini je akva park na teritoriji Beograda.S klub je osnovan 2006. godine. Osim akva parka sa bazenima i toboganima, poseduje i sportske terene za tenis, košarku, odbojku, rukomet i mali fudbal. Gostima je dostupan i besplatan vajrles internet.

Kompleks poseduje veliki parking koji je besplatan i sa kog postoji direktan ulaz na kupalište. Iznajmljivanje ležaljki je uračunato u cenu karte. Kompleks je prošaran uredno pokošenom travom, drvenim mostićima i popločanim stazicama.

AKVA PARK JAKOVO

Gde se nalazi

Lokacija: Klub S u Jakovu, nalazi se na svega dvadeset minuta vožnje od Beograda, i 10km od Aerodroma „ Nikola Tesla“. Osim popularnih tobogana i bazena, u ponudi je luksuzno opremljen smeštaj, apartmani, sobe, bungalovi…

Tobogani i bazeni

Pravi raj za posetioce je akva park koji nudi neviđeno adrenalinsko iskustvo. Sadrži šest bazena, a od toga su dva dečija. Ima i devet tobogana sa vrlo atraktivnom vodenom džunglom za decu.

Ovde se nalazi najveći bazen u Srbiji koji se prostire na površini od 2100m2, odnosno veličine je dva olimpijska bazena (dubina bazena -2,2 m). Na obodu bazena nalazi se masažer „lastin rep” za masažu ramena. Bazen je okružen udobnim ležaljkama sa suncobranima, a nešto malo dalje su „posađene” brojne „pečurke”, sa klupama i stolicama, pokrivene trskom .

Za dodatno uživanje,tu je bazen sa šankom u vodi, i ostrvo sa palmom koje upotpunjuje ambijent, i čini da se osećate kao da ste na nekoj od egzotičnih destinacija.

AKVA PARK JAKOVO1

KAMIKAZA: Slajd je na visini od 12.5 metara, i pruža iskustvo velike brzine. Posebna zabava je pad preko multi-bump slajdova.

FREEFALL: Nudi Vam jednu od najuzbudljivijih vožnji i maksimalnu bezbednost.

MULTI SLIDE: Slajd je na visini od 9m, i ima mogućnosti za spuštanje više ljudi istovremeno.

TWISTER TUBE: Slajd na visini od 12.5 m. Kompleks je sastavljen od tri ukrštena tobogana i nudi uzbudljiva iskustva.

WATER JUNGLE: Sastoji se od igraonice za decu i dve pečurke sa tušem.

AKVAPARK JAKOVO

Welnes i Spa sadržaji

Velnes i Spa programi u“S“ Klubu, su namenjeni   podmlađivanju kože i tela, regeneraciju kože, otklanjanje stresa, poboljšanje imuniteta, smanjenje kilograma i povećanje energije.

Velnes i spa centar nudi: zatvoreni bazen sa toplom vodom, slanu sobu, tursko kupatilo, jakuzzi, saunu, teretanu, float spa kapsulu i veliki izbor masaža. Korišćenje ovih usluga se ne naplaćuje za goste hotela.

Radno vreme akva parka je od 10 do 21 sat. Noćno kupanje startuje u 22 sata i traje do 2 časa po ponoći. Zabranjen je unos hrane i pića osim hrane za dijabetičare i bebe.

Cena ulaznice

Celodnevne ulaznice za odrasle radnim danom su 700 dinara a vikendom 500 dinara. Besplatan ulaz imaju deca do 90 cm. visine.

Poludnevne ulaznice( od 17:00) za odrasle su radnim danom 300 dinara a vikendom 400 dinara.

Porodične ulaznice (dvoje odraslih i dvoje dece) koštaju 1700 dinara vikendom a radnim danom 1 200 dinara. Doplata za naredno dete je 200 dinara radnim danom i 300 dinara vikendom.

Mesečne ulaznice za jednu osobu su 12 000 dinara a za dve osobe 20 000 dinara.

Sezonske ulaznice (kraj sezone je 120 dana po otvaranju) za jednu osobu staju 20 000 dinara a za dve osobe 30 000 dinara. Ove ulaznice su neprenosive, sadrže podatke o vlasniku i fotografiju.

Korišćenje Akva parka je besplatno za goste hotela „S“.

Komentari i utisci

Posetioci kažu da je kompleks odličan po pitanju usluga i čistoće, jedina zamerka su malo veće cene hrane. Velika prednost je što nema gužvi. Za ljude iz Beograda, blizina je takodje pogodnost. Bezbednost je takodje na visokom nivou zahvaljujući dežurnim spasiocima.

Kontakt

Adresa: Jakovačkih Destina 10, Jakovo, 11276, Srbija

Broj telefona : (381 11) 8417-701, 8417-702 8417-703, 8417-704,062/292-282

mail: [email protected]

Video snimci akva parka u Jakovu

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts