Citrax forte kapsule za mršavljenje

Na domaćem tržištu sve su brojniji preprati za skidanje kilograma. Naročito je aktivno njihovo reklamiranje na proleće, kad mnoge dame krenu da razmišljaju o tome kako će nastupajućeg leta izgledati na plaži. Možda će ovi preparati biti delotvorni i pomoći u dobijanju željene linije, ali je daleko važnije tokom cele godine voditi računa o ishrani, načinu života koji je nertko pun stresova i redovnoj fizičkoj aktvnosti. Odrastao čovek od 70 godina pojede tokom života oko 75 000 obroka i unese u svoje telo 55 tona hrane i 40 tona tečnosti.

Medju popularnijim preparatima za mršavljenje su i citraks kapsule i tablete.

Citrax Forte je preparat za mršavljenje i prodaje se u kutiji od 60 kapsula. Proizvodjač navodi da je Citrax formula koja omogućava mršavljenje bez gladi, dijete i gemnastike.

Delovanje Citrax preparata

Kako deluju Citrax preparati za mršavljenje? Kreatori citrax-a navode da je u pitanju nova formula divljeg limuna koja prodire kroz omotač masnih ćelija i uklanja kilograme.Tvrde da je ova formula čak 75 puta delotvornija od gladovanja odnosno od dijeta, a 9 puta intenzivnija od bilo kog drugog preparata za mršavljenje.

Proizvodjač objašnjava dejstvo Citraxa na sledeći način – Sastojak Citrus aurantium stimuliše 3-beta receptore masnih ćelija, i na taj način aktivira sagorevanje masti prirodnim putem a takodje, daje i dinamičnu i prirodnu upotrebu kalorija koje osoba u telo unosi putem hrane.

citrax kapsule

Dalje se navodi da uobičajeni efekti mnogih metoda za mršavljenje poput osećaja gubitka energije i slabosti organizma, sa Citraxom ne postoje. Uticaj komponenti iz divljeg limuna počinje odmah nakon unošenja kapsula ili tableta, pa se tako masti tope još dok konzumirate hranu.

Prednosti Citrax-a prema proizvodjačima su i to što ovaj preprat skuplja stomak, smanjuje osećaj gladi, i umiruje nervne završetke. Preparat omogućava i to da se masnoće iz tela izbacuju neprovarene. Snaga Citrax kapsula je i u tome što isušuje masne ćelije i aktivira metabolizam tolikom jačinom da se višak kilograma sagoreva u jako kratkom roku.

Rezultati

Proizvodjači navode da se gubljenje kilograma odvija u rekordnom roku i da za dve sedmice možete da smršate i do 10 kilograma. Navodno, upotrebom citrax-a, kritične zone kao što su stomak, bokovi i gornji deo butina postaju ponovo glatki i snažni, a sa ružne naslage masti odlaze na duže vreme. Proizvodjači nude i neka iskustva korisnika njihovih preparata u kojima se tvrdi da je dokazano da je za tri sedmice, čak 98 odsto testiranih osoba smršalo do 12 kg i to bez dijete.

Kako se koriste citrax kapsule i tablete

Upotreba je sledeća: Pije se dva puta dnevno po jedna kapsula i to pet do deset minuta pre jela uz jednu čašu vode.

Kontraindikacije

Citrax preparati nisu preporučljivi za trudnice, dojilje, decu mladju od 12 godina, kao ni za osobe koje imaju čir na dvanaestopalačnom crevu ili želucu.

Cena

Pakovanje od 60 kapsula Citrax-a košta oko 2 000 dinara.

Šta prozvodjači navode kao prednost korišćenja Citrax preparata

  • Čist sok od limuna je prava vitaminska bomba koja čisti krvne sudove i ćelije u telu, umanjuje nivo holesterola i ojačava odbrambene mehanizme. Podstiče stvaranje kolagenih vlakana patako i zateže vezivno tkivo i samu kožu.
  • Mršavi se na zdrav način, i nema napada gladi,
  • U preparatu nema hemikalija i nema neželjenih efekata,
  • Nove naslage masti neće se taložiti,
  • Citrax deluje trenutno i napada masne naslage na bokovima, stomaku, bedrima i zadnjici
  • Možete da jedete i pijete sve.

Distributeri i proizvodjači dejtvo kapsula na masne naslage objašnjavaju na sledeći način:

Pet minuta po pijenju kapsule, prve kalorije se lokalizuju u krvi, nakon 15 minuta, faktori mršavljenja napadaju masne ćelije, posle 20 minuta kreće prva borba protiv nakupljene masnoće a posle 25 minuta proces „spaljivanja“ uništava prve kalorije. Na kraju, sakupljena i uništena masnoća je uklonjena iz tela, prirodnim putem i to posle 45 minuta.

Postoji više vrsta citrax preparata za mršavljenje koji se razlikuju po pakovanju i efektima.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts