Vulkan tablete – suplement za potenciju

Vulkan tablete, suplement za potenciju, deo su programa preparata sačinjenih od pažljivo biranog lekovitog bilja, koje je obrađeno na najkvalitetniji način, a sa ciljem da se lekovitost bilja u preparatima maksimalno sačuva.

Promoteri vulkan kapsula tvrde da ovaj lek omogućava punu snagu seksualnog zadovoljstva, da muškarcima vraća energiju a da kod žena budi erotski osećaj.

Dejstvo Vulkan tableta

Savremen način življenja, gotovo je nemoguć bez dnevne doze stresa, što za posledicu može imati i gubitak seksualne volje. Kreatori Vulkan preparata tvrde da ove kapsule poboljšavaju potenciju i snagu kod korisnika, uklanjaju stres ali i upale utigenitalnog trakta. Osim za muškarce, Vulkan je namenjen i ženama jer jača seksualnu želju i preporučuje se kod suvog i otežanog seksualnog kontakta. Dejstvo Vulkana je do 24 sata. Vulkan tablete mogu produžiti seksualni odnos do 30 minuta, deluju na kvalitet spermatozoida, stabilizuju funcije prostate i blagotvorni su kod steriliteta.

Rezultati

Rezultati usled primene Vulkan preparata očekuju se nakon redovnog, disciplinovanog i odgovornogvulkan tablete uzimanja Vulkana. Dok pijete Vulkan tablete, izbegavajte preveliku upotrebu alkohola i klonite se opojnih sredstava. Disributeri Vulkan kapsula naglašavaju da se one slobodno mogu koristiti, da kontraindikacije ne postoje i da u praksi kod korisnika nisu zabeležene nuspojave.

Sastav Vulkan preparata

Vulkan je afrodizijak iz prirode jer njegov sastav čine kvalitetne lekovite biljke. Hmelj je izvor vitamina, minerala, kao i drugih korisnih sastojaka, i tako pomaže potenciji. Matičnjak kao još jedan sastojak Vulkana, je biljka koja se inače koristi za borbu sa stresnim situacijama, za jačanje srčanog mišića, povoljno utiče na cirkulaciju… Zato se matičnjak nalazi i u Vulkanu, jer se preporučuje u lečenju smetnji sa potencijom, kod menstruacija sa bolnim grčevima, zatim, kod nadutosti testisa…

Suvi ekstrakt origana je bogat esencijalnim uljima – timolom i karvakrolom, zatim sadrži , flavonoide ( antioksidanse ), ruzmarinsku kiselinu, vitamine A i C i brojne minerale. Najznačajniji nosioci dejstva koje je usmereno protiv mikroba su fenol i karvakrol, koji su po svojim antiseptičkim svojstvima čak 26 puta jači od nekih sintetički napravljenih antiseptika. Odredjena istraživanja pokazuju njihovu visoku učinkovitost protiv različitih mikroorganizama u urigenitalnom traktu, od bakterija, preko gljivica parazita i virusa. Origano u potpunosti ubija kolonije oko trideset ratličitih vrsta bakterija. Izmedju ostalih, origano deluje i na gljivicu Candidu albicans koja nagriza seme spermatozoida i time utiče na neplodnost.

vulkan tablete

Ginko biloba koja se od davnina upotrebljava u tradicionalnoj kineskoj medicini, ima jako antioksidantno dejstvo, prvenstveno zbog visoke koncentracije flavonoida. Oni značajno smanjuju oksidaciju masti u krvnim sudovima i sprečavaju oštećenja nervnih ćelija. Takodje ubrzavaju cirkulaciju, protok krvi u penisu i kroz kapilare genitalija pa tako pozitivno utiču na potenciju.

Kontraindikacije

Vulkan preparat za potenciju nema kontraindikacije u odnosu na druge hemijske proizvode. Vulkan je u osnovi mešavina lekovitih biljaka, koja ojačava i mentalne i fizičke sposobnosti organizma pod negativnim uticajima, stresom… Preporučuje se da ovaj preparat upotrebljavaju oba partnera.

Uputstvo za upotrebu

Kako se koriste Vulkan tablete? Po jednu kapsulu dnevno oko pola sata pre seksualnog odnosa treba popiti u preventivne svrhe.

Ako je reč o terapiji, treba piti 3 puta dnevno po jednu kapsulu posle obroka. Rezultati se mogu očekivati jedino ako je način upotrebe Vulkan kapsula redovan i odgovoran.

Na našem tržištu, Vulkan kapsule se prodaju u pakovanju od 30 kapsula. Cena jednog pakivanja je oko 1 600 dinara.

Napomena – Ovaj tekst je informativnog karaktera. Pre upotrebe proučite uputstvo za upotrebu i konsultujte lekara.

Photo source: Pixabay, Unsplash, Pexels

Similar Posts